TRUDNA UČESNICA ZADRUGE! Radosne vesti saopštene UŽIVO u programu, otkiven i POL BEBE! Krila trudnoću od svih (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok vesti iznenadile javnost!

TRUDNA UČESNICA ZADRUGE! Radosne vesti saopštene UŽIVO u programu, otkiven i POL BEBE! Krila trudnoću od svih (FOTO)

Foto: Printscreen tv pink

Sofija Una Manić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", večeras je javno priznala da je u sedmom mesecu trudnoće. Ova vest je iznenadila javnost, a posebno je izazvala pažnju jer je otkrila da je otac deteta biznismen iz Slovenije, koji ima četvoro dece iz prethodnih brakova.

Naime, Sofija Una je otvoreno govorila o svom partneru, ističući da je njihova veza trajala deset meseci pre trudnoće i da je dete planirano. Ona je otkrila da će dobiti devojčicu i da par planira venčanje u budućnosti. Partner, koji je skoro 20 godina stariji od nje, već ima četvoro dece, a kako je otkrila, on je odlučio ime za njihovu naslednicu.

- Upoznala sam čoveka svog života. Skoro smo deset meseci zajedno. Dete je planirano, devojčica je u pitanju. Nismo se venčali, planiramo. Bila je to ljubav na prvi pogled. Svog čoveka ne krije, biće slika, stariji je od mene nepunih 20 godina. Njegov stariji sin ima samo četiri godine, on je odlučio kako će sestra da mu se zove. Izabrao je ime Iskra - otkrila je javno Sofija Una u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sofija Una Manić u drugom stanju

Inače, iako je javnost manje upoznata sa Sofijinom prošlošću, njen zvanični Instagram nalog otkriva da je imala raznoliku karijeru pre ulaska u javni život. Pored toga što je bila balerina, Manićeva se istakla i kao dvostruka misica. Takođe, ona se predstavlja i kao diplomirani ekonomista, foto-model i investitor, otkrivajući svoju raznovrsnu paletu veština i interesovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading