VASKRŠNJE POMIRENJE! Aneli i Uroš zakopali ratne sekire na najveći hrišćanski praznik, Janjuš POBEGAO daleko od njih! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušević nije želeo da pozira sa bivšom devojkom i svojim "rijaliti-sinom"!

VASKRŠNJE POMIRENJE! Aneli i Uroš zakopali ratne sekire na najveći hrišćanski praznik, Janjuš POBEGAO daleko od njih! (FOTO)

Foto: pink.rs

Ekipa portala Republika posetila je Šimanovce na Vaskrs i dobro poznat gradić, u kom žive takmičari najpopularnijeg rijalitija u regionu. Takmičari "Elite" pozirali su za našeg foto-reportera, ali neki od njih nisu bili raspoloženi da ispune želje publike.

Naime, mnogi fanovi rijalitija "Elita" poželeli su ponovo vide zajedno Aneli Ahmić, Uroša Stanića i Marka Janjuševića Janjuša.

Republika

Foto: pink.rs

Uroš Stanić

Uroš je obukao zanimljivo roze odelo i zečije uši, pa ispozirao za našeg reportera. Držeći korpu sa jajima u jednoj ruci, Uroš je poslao poljubac drugom i poželeo publici srećan Vaskrs.

Aneli Ahmić je nosila plavu haljinu i pozirala sa jajima, a zatim prišla Urošu, sa kojim je zakopala ratne sekire. Aneli i Uroš su od početka imali sjajan odnos, a on joj je bio "rijaliti-sin". Poslednjih nekoliko meseci imali su turbulentan odnos, žestoke svađe i sukobe, a onda su odlučili da se ponovo pomire.

Republika

Foto: pink.rs

Aneli Ahmić

Međutim, Janjuš nije bio raspoložen da obraduje publiku i obnovi svoju "rijaliti-porodicu". Bivši košarkaš je želeo da pozira sam, bez ostalih učesnika "Elite", a naročito ne u prisustvu Aneli i Uroša.

Košarkaš je ispozirao na doku kraj jezera, držeći crvena jaja i psa Vesnu, kog je dobio od vernih fanova. Podsetimo, Janjuševi fanovi su želeli da ga obraduju nakon tragičnih vesti o samoubistvu njegovog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića, pa su mu poklonili ljubimca, koji se ne odvaja od njega.

Tako je bilo i na ovom slikanju, a da li će Janjuš u nastavku uspeti da izgladi odnose sa Aneli i Janjušem, ostaje da ispratimo u nastavku rijalitija.

Republika

Foto: pink.rs

Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading