BAHATO I BEZOBRAZNO! Embid provocirao i udarao radnika obezbeđenja: Ponašanje zgrozilo navijače (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka aktuelnog MVP NBA lige.

BAHATO I BEZOBRAZNO! Embid provocirao i udarao radnika obezbeđenja: Ponašanje zgrozilo navijače (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

Džoel Embid, trenutni MVP NBA lige, našao se u centru pažnje zbog incidenta sa radnikom obezbeđenja tokom zagrevanja pre jedne od utakmica protiv Njujorka. Snimak ovog događaja brzo je postao viralan i izazvao reakcije širom društvenih mreža.

Na snimku se vidi kako Embid dolazi u sudar sa radnikom obezbeđenja koji je stajao pored terena, nakon čega je došlo do razgovora između pomoćnih trenera Filadelfije i radnika obezbeđenja. Embid je, nakon što je već bilo reči o pomirenju situacije, delovao namerno udario radnika koji je stajao pored terena, čime je izazvao ogorčenje navijača i ljubitelja košarke.

 


Ovaj incident izazvao je šok i negodovanje među navijačima, koji su ostali zbunjeni Embidovim ponašanjem i postupkom. Mnogi su osudili njegovo ponašanje kao neprimereno i bahato, ističući da kao sportska zvezda i uzor mnogima, treba da se ponaša sa više poštovanja prema drugim osobama.

 

Klub se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta, ali se očekuje da će uskoro izneti zvaničan stav o Embidovom postupku. Takođe, javnost je podeljena oko ovog događaja, sa mnogim ljudima koji osuđuju ponašanje košarkaša, dok postoje i oni koji ga brane.


Ovo nije prvi put da je Džoel Embid u centru pažnje zbog kontroverznih situacija. Iako je neosporno talentovan košarkaš, njegovo ponašanje često je bilo predmet rasprava i kritika. Izgleda da će ovaj incident dodatno učvrstiti njegovu reputaciju u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading