ANITI SAOPŠTENA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Voditeljka Elite uživo u programu pročitala PORUKU!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se ozarila!

ANITI SAOPŠTENA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Voditeljka Elite uživo u programu pročitala PORUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnjeg izdanja emisije "Pitanja gledalaca", pristigla je informacija iz spoljnog sveta za Anitu Stanojlović, koja već izvestan period vodi turbulentan odnos sa svojim partnerom Anđelom Rankovićem. Naime, kako je voditeljka rijaliti šou-programa "Elita", Maša Mihailović, pročitala, fanovi i zajednička podrška su im poručili da nastave da se drže zajedno, kao i da ništa ne može pokolebati ni njih, ni njihovu vezu.

- Lepoto, ne mogu te slomiti, ti Anđelo ste najlepši - pročitala je voditeljka konstataciju starletinih fanova, koja se oduševila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka pročitala poruku za Anitu

- Hvala, znam da je tako, zbog njih smo još jači - rekla je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita se ozarila zbog poruke od fanova

Podsećanja radi, bivši učesnik "Elite" Aleksa Erski progovorio je o vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, ali i otkrio da je stao u zaštitu svoje drugarice Jovane Tomić Matore, kad je njihov odnos u pitanju i izdaja koju joj je nekadašnji prijatelj napravio. 

Zamerio sam Anđelu to. Rekao sam mu da se to ne radi. Matora mu je bivša prijateljica, a Anita njena bivša žena. Vidim da su zaljubljeni. Ne mogu reći da nema emocija. Anđelo prema meni nikad nije bio neispravan, nije me provocirao. Ne provodi vreme ni sa muškarcima, a ne sa ženama. Anita ima malo nezgodan temperament. Mislim da još uvek ne može da shvati da je njegovo ponašanje možda idealno za nju, njega i ostale ukućane. On je štiti od samog početka, ali neće skakati kad vidi da ona nije u pravu. Njihove rasprave su mnogo glupe i banalne, ali takve su rasprave i moje supruge i mene. To je normalno, pogotovo kad provodite s nekim 24 časa dnevno. Verovatno ćemo gledati još takvih rasprava i izliva ljubomore - rekao je Aleksa nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading