ISPLIVALA ISTINA O BRAKU ANITE I MATORE: Šok priznanje, od ovoga nema većeg PONIŽENJA!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva na sve načine pokušava da se opere od odnosa sa još uvek zakonitom suprugom!

ISPLIVALA ISTINA O BRAKU ANITE I MATORE: Šok priznanje, od ovoga nema većeg PONIŽENJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Emisiju "Pitanja novinara" sinoć je otvorila Anita Stanojlović, koja je komentarisala burne svađe koje je imala sa Anđelom Rankovićem, ali i još uvek zakonitom suprugom, Jovanom Tomić Matorom

- Anita, vidim da si super, međutim tako nije počeo dan, šta se zbilo između tebe i Anđela? - pitao je Darko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Bila sam ljuta na njega, pokušala sam na lep način da reagujem ali se izjalovvilo, zamerila sam mu što je Sanju pozdravio sa kojom je imao nešto. Jovana je rekla što ne pričate malo o Sanji pa sam je i ja pozdravila. On zna da sam ljubomorna i nije gledao to na način koji sam ja. Jovana je pokušala da nas potkači i pokušala je da nas isprovocira da smo se svađali zbog Sanje. Mi smo spustili loptu i to je to - rekla je Anita.

- Kako ste uspeli da spustite loptu? - pitao je Darko.

- Spontano se to desilo, on je skontao da je pogrešio i da je kriv, pa je spustio loptu sam od sebe. Ja Miću gledam kao člana svoje porodice jer mi je ovde najbliži i šta god da mi je rekao mislim da je za moje dobro - dodala je Anita.

- Zbog čega nekolicini ukućana smetaju saveti Lepe Miće prema vama? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Ne smeta njima lepi Mića nego im smeta moja promena jer imam podršku naroda i to ih najviše boli - rekla je Anita.

- Rekla si da ti se Matora zgadila i da ne možeš da trpiš njen glas, da li si mislila da ćeš nekad doći u takav stadijum? - pitao je Darko.

- Ona prema meni nije bila loša napolju i nisam očekivala da će doći do ovoga, očigledno je ovo moj najveći životni promašaj. Ona ima prava da me vređa zbog Mateje ali mi je sve ovo odvratno. Ja sam mogla sve da upletem i smatram da ako smo živele zajedno imamo materijala ali svako govori za sebe i kraj je bio kada je Anđelo ušao, stavila sam tačku na taj odnos. Svi čekaju moj pad i misle da se nisam promenila, stalno me provociraju da dobiju reakciju ali neće moći - poručila je Stanojlovićeva. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading