OD NAJGOREG POJAČANJA DO JEDNOG OD NAJTROFEJNIJIH IGRAČA U REALU: Modrić piše istoriju sa Madriđanima!

Autor:

Sport

04.05.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat jedan od najboljih igrača u istoriji Reala.

OD NAJGOREG POJAČANJA DO JEDNOG OD NAJTROFEJNIJIH IGRAČA U REALU: Modrić piše istoriju sa Madriđanima!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida su zvanično postali prvaci Španije po 36. put, a ključna figura u ovom trijumfu je svakako Luka Modrić. Modrić je tokom svog boravka u klubu sakupio impresivnih 25 trofeja, što ga svrstava među najodlikovanije igrače u istoriji kluba. Kao trenutni kapiten Real Madrida, Modrić ima potencijal da nadmaši svoje kolege, sa nadolazećom Ligu šampiona koja pruža priliku da dodatno ojača svoju kolekciju trofeja.

Luka Modrić je imao neobičnu putanju sa Real Madridom, ali je uspeo da ostvari zapažene uspehe. Osvojio je pet trofeja u Ligi šampiona, pet pobeda na FIFA Svetskom klupskom prvenstvu, četiri titule u La Ligi, četiri UEFA Superkupa, dva španska kupa i četiri španska Superkupa. Ova impresivna kolekcija trofeja naglašava njegovu ključnu ulogu u održavanju uspeha kluba i njegovo trajno nasleđe kao fudbalske ikone.

Zaključno, ubedljiva pobeda Real Madrida u La Ligi ne samo da učvršćuje njihovu domaću supremaciju, već postavlja scenu za uzbudljivu potragu za evropskom slavom u Ligi šampiona. Sa Lukom Modrićem koji predvodi napad, klub stoji na pragu dodavanja još jednog slavnog poglavlja u svoju bogatu istoriju. Luka Modrić je definitivno ostavio dubok trag u istoriji Real Madrida i zasluženo se smatra jednim od najzaslužnijih za njihov nedavni uspeh.

Podsetimo, Modrić je na Santijago Bernabeu stigao 2012. godine iz Totenhema, a tada je bio proglašen kao najgore pojačanje u La Ligi. Međutim, po ko zna koji put se pokazalo da je Žoze Murinjo u pravu i da opravdao svoj nadimak 'Specijalni, a Luka je godinama stud Madriđana. Za 12 godine odigrao je 529 uktamica i postigao 39 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading