ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG GOLMANA DINAMA: ''Bolest je neizlečiva, umreću!''

Autor:

Sport

04.05.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Voleo bih pogledati još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao.''

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG GOLMANA DINAMA:  ''Bolest je neizlečiva, umreću!''

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni bivši fudbaler Dinama, Džordž Koh, suočava se sa teškom borbom nakon što je otkriveno da boluje od neizlečive bolesti. U šokantnom intervjuu za Bild, Koh je otkrio da su lekari saopštili da mu je ostalo svega šest meseci života.

Koh se suočava sa rakom od aprila 2023. godine, a sada je pred najvećom bitkom u životu. Ipak, uprkos teškoj situaciji, Koh ističe da se i dalje bori, odbijajući da dopusti da ga obuzme očaj. 

Uprkos svojoj teškoj sudbini, Koh je izrazio želju da još jednom doživi atmosferu na Dinamovom stadionu, podsećajući na neizbrisivu vezu sa tim klubom i njegovim navijačima. On je emotivno izrazio želju da još jednom vidi igru svakog kluba za koji je igrao, dok se suočava sa teškim fizičkim i emocionalnim izazovima.

- Bolest je neizlečiva, umreću. Hej, doktore, još sam ovde! Ali Bog još nije odlučio kad će me uzeti.Voleo bih pogledati još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao. Ima dana kad mi se čini da bih mogao iščupati drvo! Tada hodam satima. A ima faza kad se osećam jadno i ne ustajem iz kreveta. Jer za stvari za koje mi je inače potrebno pet sekundi, tad mi treba pola minute. Ali borim se i ne kukam, to nikad nije bio moj stil - ističe Koh.

Koh je istakao da se suočava sa različitim fazama u svom psihičkom i fizičkom stanju, ali da se ipak bori i odbija da se prepusti očaju. Njegova karijera, koja je obuhvatala klubove kao što su Dinamo, Duizburg i Rapid, prekinuta je povredom izazvanom petardom na utakmici protiv bečke Austrije 2008. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading