SAJAM SPORTA U LAZAREVCU: Deca uživala u lepom danu! (FOTO)

Autor:

Sport

04.05.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno dečijih osmeha na sajmu.

SAJAM SPORTA U LAZAREVCU: Deca uživala u lepom danu! (FOTO)

Foto: SSAB

U organizaciji Sportskog saveza Beograda, Saveza sportova opštine Lazarevac i GO Lazarevac, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda - Sekretarijata za sport i omladinu, u u pešačkaoj zoni (Karađorđeva ulica) održan je Sajam sporta Gradske opštine Lazarevac. Učešće na sajmu predstavljanjem svojih aktivnosti na štandovima duž omiljene ulice uzelo je 34 klubova sa teritorije opštine.

Foto: SSAB

 

Nakon intoniranja himne, prisutne su pozdravili predsednik opštine Bojan Stević i načelnica sektora sporta u Sekretarijatu za sport i omladinu Vesna Zirić. Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević je u svom obraćanju istakao značaj ovakvog događaja pre svega za decu školskog uzrasta, koji su na ovom sajmu kroz promociju rada sportskih klubova imali priliku da se informišu i odluče za sport koji će trenirati kao i da se upoznaju da seniorima lazarevačkih klubova. Pored toga, deca lazarevačkih osnovnih škola i predškolskih ustanova su imala prilike da učestvuju u animaciji i zabavno sportskom programu.

Foto: SSAB

 

Projekat opštinskih sajmova sporta, čiji je nosilac Sportski savez Beograda ima za cilj uključivanje što većeg  broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha i stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Foto: SSAB

 

 

Ovogodišnji Sajam sporta u Lazarevcu se održava drugu godinu za redom, a najmlađi posetioci, ali i ostali građani mogli su na postavljenim štandovima da se upoznaju sa dostignućima i radom najvećeg dela lazarevačkih klubova. Najmlađi su imali priliku da prisustvuju prezentaciji velikog broja sportova od onih najpopularnijih fudbala, košarke, rukometa, odbojke, ali i tenisa, atletike, streljaštva, boksa, rvanja, motociklizma, šaha, karatea i drugih. Naredni Sajam sporta održaće se u Obrenovcu, 10. maja. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading