SAŠA ILIĆ OKTRIO RUSKIM NOVINARIMA DA LI IMA POROKE: Bivši fudbaler Partizana brutalno iskren!

Autor:

Sport

04.05.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biću iskren - dok sam igrao ponekad sam pušio'' - istakao je Ilić.

SAŠA ILIĆ OKTRIO RUSKIM NOVINARIMA DA LI IMA POROKE: Bivši fudbaler Partizana brutalno iskren!

Foto: Starsport

Legendarni fudbaler Partizana, Saša Ilić nastavlja svoju fudbalsku karijeru u klubu Nižnji Novgorod, koji se takmiči u Premijer ligi Rusije. Nakon uspešnih epizoda u Atromitosu, CSKA Sofija i Čukaričkom, došlo je vreme da se oproba u jednom od najboljih takmičenja u Evropi.

Na predstavljanju u novom klubu, Ilić je bio iskren odgovarajući na pitanja novinara. Pored uobičajenih tema, bilo je interesantno saznati kako se nosio sa porocima tokom svoje igračke karijere.

- Ponekad bih zapalio dok sam igrao profesionalno fudbal - naveo je Ilić.

Za sebe tvrdi da je jednostavan čovek.

- Mislim da je još rano za to, ali mogu reći da sam vrlo jednostavna osoba. Društvena. Volim da se šalim. Ozbiljan sam samo kada je rad i trening u pitanju. Uvek sam ljubazan i pristojan. Zahtevan sam takođe, ali to je samo zato što tražim profesionalni pristup i rad od svakog - naveo je nekadašnji kapiten Partizana.

Ilić je istakao da je voleo da zapali cigaretu tokom igračke karijere, ali poručuje da to nije baš pametno.

Biću iskren - dok sam igrao ponekad sam pušio. To, naravno, nije baš najpametnije. Na snimku o kojem govorite, neko me je 'uhvatio' kako pevam Partizanove pesme. Pušenje, naravno, nije dobro za sportistu. Ali, ipak, dešavalo se. Neću da vas lažem - zakljućio je Saša Ilić.

Ilić donosi bogato iskustvo i znanje u novi klub, a njegova iskrenost i otvorenost predstavljaju kvalitete koji će ga sigurno izdvojiti u novom okruženju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading