MILJANA NAPISALA PISMO PRODUKCIJI: Kamera sve zabeležila, na mreže procurio ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva se već danima jako čudno ponaša, a ovaj snimak napravio je pometnju na internetu!

MILJANA NAPISALA PISMO PRODUKCIJI: Kamera sve zabeležila, na mreže procurio ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aktuelna učesnica Miljana Kulić je progovorila o sudskom sporu koji je protiv nje pokrenuo Marko Đedović, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga". Đedović je, podsećanja radi, tužio Kulićevu zbog fizičkog napada u kojem ga je bubicom udarila u glavu, uzrokujući mu teške povrede koje su zahtevale hitnu medicinsku pomoć, a zatim i ušivanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Rat Miljane Kulić i Marka Đedovića

Miljana je otkrila detalje tokom suđenja, bacajući svetlo na ovaj kontroverzni događaj. Đedović je navodno izjavio da nikada neće dozvoliti da Miljana ide u bolnicu zatvorenog tipa, te da je čak pokušao da je smesti u zatvorsku ludnicu. On je, prema Miljaninim rečima, bio uporan u svojoj želji da je zatvori, čak i pred sudom.

Otkako se sve to izdršavalo Miljana se jako čudno ponaša i teroriše učesnike na sve moguće načine. Kulićeva je danas povukla još jedan šok potez, koji je odmah postao viralan na društvenim mrežama. 

Naime, ona je na parčetu papira napisala tajnu poruku, koju kamera nije uspela da usnimi i otišla do rol vrata, ispod kojih je provukla papir. Očigledno je Kulićeva odlučila da pošalje poruku produkciji, ali još uvek nije poznato šta je želela da im poruči putem tajnog pisma koje je sastavila.

 

 

Inače, po "Eliti" se danma šuška kako njen bivši dečko Lazar Čolić Zola staje na ludi kamen, a većina smatra da je to pravi razlog Miljaninog ludog ponašanja i učestalih svađa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

24.04.2024 22:26

I Žex voli da piše pisma. To je ta ista šifra.