NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SLIKE IZ JERUSALIMA: Uoči Vaskrsa posetila SVETO MESTO, ovde je našla mir!

Autor:

Zabava

04.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami objavila je fotografije iz Jerusalima.

NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SLIKE IZ JERUSALIMA: Uoči Vaskrsa posetila SVETO MESTO, ovde je našla mir!

Foto: Instagram.com

Poznata srpska folkerka Jasna Milenković Jami nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom slika iz Jerusalima. Uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Jami je pokazala svoju duboku veru i posvećenost posetom svetim mestima.

Jami je podelila sliku na kojoj se vidi kako se poklonila Kamen-ploči Miropomazanja u Jerusalimu, mestu gde je bilo spušteno Hristovo telo nakon raspeća. Njen post je izazvao veliku pažnju i brojne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Pored toga, Jami je takođe podelila sliku iz Hrama Hristovog Vaskrsenja, koji predstavlja jedno od najsvetijih mesta u Jerusalimu i hrišćanskom svetu. Ovom gestu, Jami je pokazala svoje poštovanje prema tradiciji i veri.

 


U istom postu, Jami je ponosno istakla uspehe svoje ćerke Lea, koja je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost. Lea redovno postiže izuzetne rezultate na fakultetu, čime je zadobila divljenje i ponos svoje majke.

Jami je istakla Leine akademske uspehe, ali i njenu odlučnost da se bavi politikom i bezbednošću, uprkos majčinom muzičkom nasleđu. Iako je Jami pokušava ubediti da snimi pesmu, Lea je odlučila da sledi druga interesovanja i da gradi karijeru u oblasti međunarodnih odnosa.

Jami je jasno izrazila koliko je ponosna na svoju ćerku, opisujući je kao "prelepu, pametnu i ambicioznu mladu Beograđanku, vlasnicu znanja četiri svetska jezika" i "budućnost srpske diplomatije".

Jami je svojim posetom svetim mestima u Jerusalimu pokazala svoju duboku veru, dok je istovremeno istakla uspehe i ambicije svoje ćerke Lea, čime je privukla pažnju javnosti i izazvala divljenje svojih pratioca na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading