ĐIRONA I MADRID SLAVE: Mičelov tim savladao Barselonu pa doneo Realu novu titulu!

Autor:

Sport

04.05.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đirona živi svoj san.

ĐIRONA I MADRID SLAVE: Mičelov tim savladao Barselonu pa doneo Realu novu titulu!

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid je danas osigurao svoju 36. titulu u La Ligi, jer je Girona iznenadila Barselonu sa impresivnom pobedom od 4-2, efektivno okončavajući trku za prvenstvo. Mali katalonski klub već je privukao pažnju medija ranije u sezoni pobedom nad Real Madridom, a danas su ponudili još jednu izuzetnu predstavu koja je preoblikovala trku za titulu. Girona, koja je nedavno vodila u La Ligi, iznenadila je kao senzacija sezone u Španiji.

Uspon Girona na drugo mesto na tabeli bio je ništa manje nego neverovatan. Sposobnost tima da izazove i pobedi tradicionalne velikane poput Barselone i Real Madrida privukla je pažnju fudbalskih fanova širom sveta. Njihove neočekivane pobede pokazale su nepredvidivu i uzbudljivu prirodu La Lige ove sezone.

Utakmica između Girona i Barselone bila je puna uzbuđenja i neočekivanih preokreta. Nakon što je Andreas Christensen dao Barseloni rani gol u 4. minutu, Artjom Dovbik je brzo izjednačio za Gironu u 5. minutu. Odlazak i dolazak u igri držao je navijače Real Madrida i Barselone na ivici sedišta. 

Iako je Robert Lewandowski postigao gol iz penala kako bi povratio vođstvo za Barselonu pre poluvremena, uporni napadi Girona u poslednjih dvadeset minuta su se isplatili, s Portuom i Miguelom Gutierrezom osiguravajući nezaboravnu pobedu.

Real Madrid-ova pobeda od 3-0 protiv Kadiza ranije tokom dana postavila je scenu za ključno iznenađenje Girona, koje je konačno osiguralo titulu za "Kraljevski klub." Kombinacija rezultata definitivno je okončala sve nade koje je Barselona imala u odlaganju proslava šampionskog naslova Real Madrida.

Ukupno gledano, neočekivani uspeh Girona i intenzivna konkurencija između najboljih timova u La Ligi ove sezone napravili su uzbudljivu i nezaboravnu trku za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading