ANITA JE ANĐELOVA OSVETA: Matorina bivša ljubav RASKIRNKALA goruću temu Elite, ove reči bi je RASTAVILE NA KOMADE!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petoj sezoni "Zadruge" Tomićeva je bila luda za MC Aleks, a sad je ona dala sud o njenim ljubavnim problemima!

ANITA JE ANĐELOVA OSVETA: Matorina bivša ljubav RASKIRNKALA goruću temu Elite, ove reči bi je RASTAVILE NA KOMADE!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/pink.rs

Bivša rijaliti učesnica Sandra Bajić, poznatija kao MC Aleks, nedavno se oglasila za domaći portal i iznela svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita". U fokusu njenog osvrta su situacije koje uključuju Jovanu Tomić Matoru, Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića i Milenu Kačavendu, čiji sukobi tresu imanje u Šimanovcima poslednjih nekoliko dana. 

Republika

Foto: N. Mutić

MC Aleks

MC Aleks je prvo prokomentarisala zbog čega svaka Matorina bivša ima potrebu da se pere od odnosa sa njom i da li smatra da je to zbog momaka sa kojim budu nakon nje. 

- Nema to veze sa pranjem zbog drugih momaka... Pa imamo primere gde su bivše Matorine uredno imale momke posle nje. Smatram da do pranja dolazi kada one dođu sebi i skapiraju neke stvari - rekla je ona.

Takođe, MC Aleks prokomentarisala je i to što Anđelo ratuje sa Milenom Kačavendom, jer Milena smatra da je loš čovek jer je u vezi sa drugom Matorinom bivšom. On na to kaže da ona nema prava da mu to zamera, jer nije ni Maji Marinković! Evo kakav je njen stav:

Republika

Foto: Republika, ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

MC Aleks, Matora i Anita Stanojlović

- Što se tiče Anđela, ja sam već spominjala da je Anita Anđelova osveta Matoroj. Slažem se u većini stavova njegovih vezanih za nju. Oni nikada i nisu bili prijatelji kakvim su se predstavljali, tako da Andjelo ima legitimno pravo da bude sa njenim bivšim djevojkama - zaključila je ona za Pink.rs.

Podsećanja radi, MC Aleks i Matora su mnogo vremena zajedno provodile u petoj sezoni "Zadruge", a iako su mnogi mislili da će preći granicu prijateljstva to se nije desilo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading