KRIMINALNA PROŠLOST ANELI AHMIĆ JE NA INTERNETU: Kačavenda razvezala jezik, šokantni detalji procurili u programu!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Eliti!

KRIMINALNA PROŠLOST ANELI AHMIĆ JE NA INTERNETU: Kačavenda razvezala jezik, šokantni detalji procurili u programu!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji rijalitija "Elita", ukućani su imali zadatak da nominuju drske osobe, što je dovelo do žestokog sukoba između Milene Kačavende i Anele Ahmić. Milena je odlučila da iskoristi priliku da saspe Aneli sve ono što misli o njoj, optužujući je za laži i drskost.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

- Pod broj jedan je drska, lažna pikinezerka Aneli, ja se nadam da će medicina omogućiti da se ugradi novi mozak da nema samo jednu vijugu. Ona priča kako sam ja mafijašica, a njena kriminalna prošlost stoji na internetu. Zatim je drska jer se plaši da će je Janjuš prevariti, a kad je radila neke stvari napolju za koja m*da nemaju ni muškarci, ona govori da je vređam da je ku*va, a ona je meni rekla da bi se je**la sa Janjušem. Drska je kada spominje svoje dete, a baš je briga za njega, ona je lagala da je imala tri godine divnog braka i onda saznajemo kakve želje je imao njen partner - pričala je Milena i dodala:

- Zatim je drska kada govori da sam ušla nakon smrti majke i da sam počela da iznosim neke stvari, a ja nisam imala vremena ni za šta zbog svoje tragedije. Drska je kada kaže da se četiri puta verila - rekla je rijaliti učesnica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Joj Milena baš si me mnogo povredila, ti izmišljaš ženo sve što pričaš, ja nisam rekla da si ti ovde ušla sa informacijama nego kao što si ti rekla da ćeš biti žustrija - zapenila je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading