KAČAVENDI SEVNUO VRELI DONJI VEŠ: Savila se i pokazala previše, kamera usnimila VRUĆU SCENU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena kakvu do sad niste videli!

KAČAVENDI SEVNUO VRELI DONJI VEŠ: Savila se i pokazala previše, kamera usnimila VRUĆU SCENU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Rijaliti učesnica Milena Kačavenda od samog početka sezone privlači veliku pažnju javnosti, pogotovo kad se tokm "Zadrug 6" pojavila u medijima kao kuma Ane Ćurčić, koja ju je branila tokom njenog boravka u rijalitiju. 

Mnogi Milenini potezi izazivaju burne komentare na društvenim mrežama, a njen sinoćni stajling i provokativno izdanje privuklo je veliku pažnju. Naime, Milena je sedela na krevetu i u jednom trenutku se savila, a njen provokativni donji veš sevnuo je iz pantalona. 

Milena nije bila svesna da je kamera usnimila njene vruće tanga gaće, a iako su pored nje bili cimeri ona nije pokušala da namesti pantalone i prikrije donj veš ili možda toga stvarno nije ni bila svesna u tom trenutku. 

Inače, Kačavenda je za naš portal tik pred ulazak u rijaliti pričala o žestokim momcima devedesetih, pa je rekla koga sve poznaje.

Voja Amerikanac je meni bio zanimljiv i više puta sam sedela i slušala razne priče o njemu. Ljudi koji su živeli u to vreme znaju kakav je to čovek bio. On se maskirao u ženu, nosio je perike i skroz je umeo da se preruši kad ide nekoga da likvidira. Samo uđe u baštu kafića kao žena, sedne i obavi posao. Uvek se govorilo da je to njegov manir. Bila sam atraktivna kao tinejdžerka i Cuner bi, kad god me je video, zvao da odemo na kafu. Kad mi je već postao dosadan, rekla sam mu da je matori dripac. Preko toga nije mogao da pređe, pa me je pretukao. Udarao me heklerom u glavu, kad sam stigla kući krila sam povrede, ali na kraju kad su se pojavili hematomi i infekcije, morala sam da kažem šta se dešava. Tada sam završila u bolnici i bila sam tamo 11 dana zbog tih povreda. Krila sam od oca da je Cuner kriv za sve, jer sam znala da bi mu presudio. Mog oca su mnogo poštovali, znali su ga i opasni momci iz kraja, pa sam zato htela da prećutim. Na kraju je saznao da je neki muškarac sve uradio, stao je ispred mene i tražio da mu kažem ime. Da sam rekla da je Cuner to bi bila borba na život i smrt

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading