MAJA MARINKOVIĆ KAO NEVALJALA BABA MRAZICA: Starleta se na MINUSU skinula, pa pokazala GOLU ZADNJICU!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković kao loša Baba Mrazica.

MAJA MARINKOVIĆ KAO NEVALJALA BABA MRAZICA: Starleta se na MINUSU skinula, pa pokazala GOLU ZADNJICU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta i aktuelna takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Maja Marinković, poznata po svom izazovnom stilu i neustrašivom stavu, odlučila je da završi godinu spektakularno. Za novogodišnji editorijal, Maja je pozirala u izazovnim pozama, ističući svoju vitku figuru i privlačan izgled.

U provokativnom izdanju, Maja je pokazala svoju samouverenost i lepotu, ističući zbog čega je jedna od najzgodnijih učesnica. Njen odlučan pogled i atletska figura su privukli pažnju i izazvali brojne komentare na društvenim mrežama. Fotografije su definitivno ostavile jak utisak na publiku, dok su mnogi pohvalili Majinu hrabrost i autentičnost.

 


Ovaj editorijal je još jedan dokaz Majine sposobnosti da privuče pažnju javnosti i izrazi svoju individualnost kroz modnu i fotografsku umetnost.

Maja Marinković je uspela da još jednom pokaže svoj neustrašivi duh i samopouzdanje kroz provokativne fotografije, ostavljajući svoje fanove očarane i zainteresovane za njen sledeći potez.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, Instagram.com

Taki Marinković, Maja Marinković, Tijana Ajfon

 

Tijana Ajfon nedavno je progovorila o Maji:

- Maja ima tu bolest u sebi da voli sve što je zauzeto. Njoj slobodni muškarci nisu zanimljivi. Njoj je zanimljivo samo da neko ima devojku i da je srećan u toj vezi i to je njoj mamac, odmah iskolači oči. Njoj je poraz što Janjuš ne trči za njom, sve bi uradila da rastavi Aneli i njega. Shvatiće ona, mislim da je još mlada, koliko je grešila, jer onaj gore vidi sve i sve vraća duplo. Ušla je zbog novca, ali ima misiju da ih rastavi i dokaže da može sve - rekla je Tijana.

Da li postoji mogućnost da se pomirite?

Ako je vidim na ulici, ja ću se njoj javiti. Ja tu devojku ne mrzim, jela sam sa njom iz istog tanjira i ne pljujem u taj tanjir. I te kako bih volela da sednem sa njom da razgovaram, ali ne pijačarski. Videla se sa jednom ženskom osobom sa kojom smo se dogovorile da se neće videti i tu me je ujela za srce. Ali, to je Maja. Njoj je sve dopušteno jer je odrasla pored takvog oca, nije imala srećno detinjstvo, ne zameram joj ništa jer to je sve posledica trauma iz detinjstva. Njeni roditelji su krivi što ona nije imala pažnju sa majčine i očeve strane, odrasla je sa bakom i takvoj osobi se sve prašta. Ja sam odrasla u jednoj srećnoj porodici punoj ljubavi - poručila je Ajfonka, prenosi "Svet".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MINA

24.12.2023 17:49

jeste blesa i topreterano se vidi