ZADRUGAR REŠEN DA SMUVA ĆERKU ANE ĆURČIĆ: Javno otkrio detalje upoznavanja, u sve umešan i Zvezdan Slavnić!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar javno je priznao da je očaran Aninom ćerkom, Ivom, pa srčano branio njenu čast!

ZADRUGAR REŠEN DA SMUVA ĆERKU ANE ĆURČIĆ: Javno otkrio detalje upoznavanja, u sve umešan i Zvezdan Slavnić!

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić

Predrag Peca Lazić sinoć je gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita", zajedno sa svojom rijaliti cimerkom, Šarmen Sorajom, a sve je iznenadilo njegovo priznanje o ćerki Ane Ćurčić.

Naime, kako je u dobrim odnosima sa Anom, video je i njenu ćerku, Ivu Kovačević, koja ga je očarala. On ju je javno pohvalio, a gledaoci su zaključili da je Peca bacio oko na Aninu naslednicu:

- Peca je super, ali nije baš sve u pravu za Anu. Ana kad je ušla i počeola da se svađa sa Zvezdanom rekola je da više nije napolju sama. Znači i pre Zadruge je bila sa njenim Acom, ali je krila, a druge napadala. Tako da nije ni Ana sveta. Moja ćerka nikad u životu ne bi tetovirala mog muža na svom telu - govorila je gledateljka.

- Ana je u vezi i živi lepo, Anina ćerka i sin nisu deo rijalitija, ali joj je ćerka lepa, pokazala mi je - rekao je Peca.

Peca nije dozvoljavao da se Anina ćerka komentariše u negativnom kontekstu i srčano je branio njenu čast, a kako je prethodno izjavio da postoji devojka kojoj je potpuno posvećen, mnogi su posumnjali da se upravo o njoj radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading