ANA I BULIĆ HITNO NAPUŠTAJU SRBIJU! Dobili dojavu da Zvezdan sprema NAPAD, u sve uključena i POLICIJA?!

Autor: P. R.

Zadruga

08.07.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog informacije da Zvezdan Slavnić sprema likvidaciju, Ana Ćurčić i Aca Bulić strahuju za život!

ANA I BULIĆ HITNO NAPUŠTAJU SRBIJU! Dobili dojavu da Zvezdan sprema NAPAD, u sve uključena i POLICIJA?!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Otkako su ponovo zaplovili u ljubavne vode, drugoplasirana učesnica šeste sezone "ZadrugeAna Ćurčić i biznismen Dragan Aca Bulić ne odvajaju se jedno od rugog. Iako se nedavno najavili i venčanje, po svemu sudeći, par beži iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića.

Naime, kako se šuška, Ana i Aca napuštaju prestonicu jer je Ćurčićeva navodno dobila dojavu da Zvezdan sprema napad na njih dvoje jer ne može da podnese izdaju koju mu je ona servirala najpre ulaskom u "Zadrugu", a sada i pomirenjem sa Bulićem.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, YouTube/Printscreen

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić, Aca Bulić

Kako dalje navodi Alo, novostari par je svakako planirao da ode na letovanje, te su sada samo ubrzali odlazak iz Srbije, verujući da će Zvezdan smiriti strasti. Sa druge strane, bivši robjaš mudro ćuti i nigde se ne oglašava, samo igra mečeve na Tik-Toku, bivšu i ne pominje, tako da je moguće da iza svih pretnji stoje i hejterske grupe koje su gore od svakog rijalitija.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Zvezdan Slavnić na TikTok-u moli za novac

Međutim, navodno je o svemu obaveštena policija, pa se očekuje da Slavnić bude pozvan na informativni razgovor tim povodom. Njega, takođe, čeka i sudski proces sa Anom koja mu je pripremila podužu tužbu zbog psihičkog nasilja koje je, kako je navela, trpela u "Zadruzi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mixino r.

08.07.2023 16:08

A gde beže od Mucavog Upišanka? Jel na Maldive? Smešno...

Uprava

08.07.2023 18:07

Haha bjeze od p ala vi dajete ovom mutavom mokinom na vaznost

Simka

14.07.2023 06:14

Bulić treba Ani da zašije rasfešus na usta, da više ne kapara. Zašto bi vas nekom ubio, pa Zveki te ženo ne voli.Ti si njega progalnjala u Zadruzi i prvocirala. a te je voleo bio bi sa tobom napolju a ne bi te varao kao i ti njega na svakom ćošku. Vas je povezivao samo" biznis zajednički".Zaboli ga briga za tebe.