ISPLIVALA ISTINA STARA 30 GODINA: Nikad viđena slika Ane Ćurčić i Ace Bulića koja dokazuje sve! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara uspomena bivšeg ljubavnog para govori više od hiljadu reči!

ISPLIVALA ISTINA STARA 30 GODINA: Nikad viđena slika Ane Ćurčić i Ace Bulića koja dokazuje sve! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Gledaoci "Zadruge" su tokom šeste sezone rijalitija pratili turbulentna dešavanja između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, koji ju je pred milionima gledalaca prevario sa 22 godine mlađom ljubavnicom Anđelom Đuričić, a mnogo se pričalo i o biznismenu Aci Buliću, Aninoj prvoj ljubavi.

Ana je u više navrata priznala da je Bulić bio njena prva i najveća ljubav, a tokom boravka na imanu u Šimanovcima, ali i van njega nakon izlaska, bio joj je i ostao najveća podrška. Ipak, jedno drugom su ostali, kako su pričali, u najlepšem sećanju, što potvrđuju i sada, mnogo godina kasnije.

Ana je priznala da je, otkako je izašla iz "Zadruge", u svakodnevnom kontaktu sa Bulićem, o kom je razmišljala i noćas, u sitne sate, kada je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila njihove stare uspomene.

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Ona je, naime, objavila stare zajedničke fotografije "Popaja i Olive" iz 1992. godine i pokazala kako su zajedno, tokom najveće ljubavi, izgledali pre čak 31 godinu, a posebnu pažnju privukla je fotka s primorja gde se prisno drže za ruke i ne odvajaju jedno od drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading