ANĐELA MOŽE SAMO DA KOPIRA MEDVEDA IZ ŠUME: Maca Diskrecija ocrnila Crnogorku, otkrila da joj se javljao njen BIVŠI DEČKO!

Autor:

Zadruga

23.05.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je analizirala ljubavni četvorougao Zadruge 6, pa otkrila više o svom privatnom životu!

ANĐELA MOŽE SAMO DA KOPIRA MEDVEDA IZ ŠUME: Maca Diskrecija ocrnila Crnogorku, otkrila da joj se javljao njen BIVŠI DEČKO!

Foto: printscreen/RED TV

Maca Diskrecija

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, bila je učesnica prve sezone "Zadruge" i retko kad je komentarisala situacije koje su se dogodile u sezonama nakon njenog učešća. Maca je odlučila da progovori o aktuelnom ljubavnom četvorouglu "Zadruge 6" - Zvezdanu Slavniću, Maji Marinković, Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić. Maca je otkrila i nešto više o svom privatnom životu, ali i da joj se javljao jedan bivši zadrugar povezan sa Anđelom.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maca Diskrecija

- Favorita nemam, za Anđelu mislim da je baš glupa. Baš je glupa, iskreno... Ona jedino može da iskopirala medveda iz šume, kao neki stalak za infuziju je. Maja jeste fatalna u "Zadruzi", to je pokazala. Što se izgleda tiče, privukla je mnoge muškarce, ali ovako... Recimo, meni se kod Maje ne sviđa što oprašta prevaru. Ja blokiram muškarca kad pogleda drugu ženu, ja sam strogo ljubomorna. Jedino nisam ljubomorna na ovog partnera sad koji ima ženu, ali dobro, mi smo kombinacija. Snimamo se, stavićemo masku, neće žena prepoznati. Morala bi da se pretplati na moj Onlifans da bi videla... - rekla je Maca, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maca Diskrecija

- Ja sam u kombinaciji, a Zvezdan je ušao u vezu pred kamerama, daje Anđeli lažnu nadu. Nije se toliko zaljubio, uhvatio ga je prostor bez žene, ima potrebe. Nema neke ljubavi. Mislim da ne voli ni Anu, da je voli, ne bi je prevario. Mogu samo Maju da podržim jer se ona sprda, zna da sa Zvezdanom nema nikakve emocije, kombinacija su bili, tu sam se pronašla. Evo, ja imam oženjenog, kombinacija smo. Ali ja ne volim da razvedem, ja volim da brak dugo traje, ja pomažem. Nekad ljubavnica može da ti unese harmoniju, ali pošto je imao i Anđelu i Maju, ne verujem da će se vraćati ženi. Anđela je glupa, folirala se, ne volim devojke koje se foliraju. Mogla bi da bude glumica. Sad je pokazala pravo lice, voli da bude ljubavnica. Ana je opasna, zna šta radi, ali neče oprostiti. Meni se inače javljaju i sveže oženjeni, jednom me je žena prijavila policiji, drugi put muškarac. Okačila sam prepiske, to je zabranjeno. Ali taj me je legao, nisam znala da je oženjen. Posle su se razveli - istakla je Diskrecija, pa otkrila da joj se javljao Anđelin bivši dečko Mateja Matijević:

Republika

Foto: Instagram.com/matijevicmateja

Mateja Matijević

- Javljao mi se Mateja Matijević, on je u "Zadruzi" pričao da me poznaje, ja ga u životu nisam videla. Iskulirala sam mu poruku. Pisao mi nešto na Instagramu, baš mi je provokativnu poruku pisao. Imala sam obučen kostim sobarice, pa mi se javio - otkrila je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading