BRAT UHAPŠENOG OTKRIO SVE O ODNOSU SVOG BRATA SA ALMOM: Slučaj majke koja se sa decom bacila u reku Bojanu dobija NOVI OBRT?!

Autor:

Svet

07.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pozvao javnost za strpljenjem i istakao važnost pronalaženja istine u celom događaju koji je uznemirio albansku javnost

BRAT UHAPŠENOG OTKRIO SVE O ODNOSU SVOG BRATA SA ALMOM: Slučaj majke koja se sa decom bacila u reku Bojanu dobija NOVI OBRT?!

Foto: Alma Bushati Arrazi Facebook printscreen

Porodična tragedija koja je potresla Skadar , Albaniju i ceo region i dalje ostavlja mnogo nepoznanica.

Edison Arazi, brat muškarca Ergisa Arazija optuženog za samoubistvo supruge Alme Arazi i njihove troje dece, dao je svoje svedočenje u kojem je istakao nekoliko ključnih detalja.

Foto: facebook printscreen

Alma sa decom

Lečenje Alme Arazi

Edison je istakao da je Almina borba sa stresom i depresijom bila poznata porodici, te da je on lično svedočio njenom dugotrajnom lečenju lekovima.

Ova informacija baca novo svetlo na pozadinu tragedije i ukazuje na dublje probleme sa kojima se porodica suočavala.

Otkrivanje porodičnih odnosa

Brat osumnjičenog je snažno negirao tvrdnje o psihičkom ili fizičkom nasilju koje je navodno vršio osumnjičeni.

On je istakao da je porodica bila složna, te da su brat i njegova supruga delovali skladno i bez ikakvih vidljivih problema.

Ovo svedočenje stavlja u pitanje prethodne tvrdnje o porodičnom nasilju i naglašava važnost istraživanja svih relevantnih činjenica.

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Ergis sa detetom

Apel za istinom i podrška porodici

Edison je takođe izneo apel za strpljenjem i istakao važnost pronalaženja istine o celom događaju.

Takođe je istakao da je porodica osumnjičenog bila u kontaktu sa porodicom Alme Arazi od samog početka, te da se trudi da pokaže razumevanje i poštovanje prema njihovoj situaciji.

Sumnje u preljubu

U svedočenju se takođe dotakao i pitanja preljube, ističući da nije znao za eventualne vanbračne veze osumnjičenog, ali je naglasio da ni u tom slučaju postupak Alme Arazi ne bi bio opravdan.

Ova informacija ukazuje na moguće komplikacije u porodičnim odnosima i podstiče dalje istraživanje motiva i okolnosti koje su dovele do tragedije.

Podsećanje na tragičan događaj

Na kraju, svedočenje je ponovo istaklo težinu tragičnog događaja i naglasilo potrebu za temeljnijom istragom.

Takođe je podsetilo na činjenicu da je telo jedne devojčice pronađeno juče, dok je telo druge pronađeno danas, što dodatno potvrđuje dubinu ove tužne priče.

Očekuje se da će dalje istrage i svedočenja otkriti nove detalje o ovoj porodičnoj tragediji i pomoći u razumevanju motiva i okolnosti koje su doveli do ovog strašnog ishoda.

(Republika/Euronews)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
AlexRa

07.05.2024 04:30

Da, toliko su bili skladni da je on najavio dovođenje ljubavnice u kuću... A zašto je bila pod stresom i u depresiji?! Od silne sreće, zar ne?! Potpuni užas i jeziva tragedija!!! Četiri lepa bića odoše od života zbog jednog skota...! Zamislite samo koliko je ona bila nesrećna kada nije htela da rizikuje da ostavi decu njemu, već ih je povela u smrt!? Pa koja majka bi to uradila?! Ali jedno je kristalno jasno-žena koju voli muškarac s kojim je, i brine o njoj, nikada ovako nešto ne bi ni pomislila da uradi!!! Tačka. Saučešće svima koji su pogođeni ovom tragedijom! A mi svi kolektivno prst na čelo...

Ana

08.05.2024 11:27

@AlexRa - Milioni i milioni zena posebno danas se suocavaju sa bracnom preljubom i prestankom ljubavi sa muzevljeve strane pa ne ubijaju svoju decu. Zena je bila teska ludaca i poludela od zlobe i ljubomore i htela da unisti coveka i tacka.