ŽELIM DA BUDEM S TOBOM ČAK I DA SI TUKAO ANU: Anđela ponovo ŠOKIRALA javnost, na mrežama je RAZAPELI! Ti si bruka za ženski rod (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.03.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić već nedeljama unazad iznose prljav veš iz vanbračne zajednice.

ŽELIM DA BUDEM S TOBOM ČAK I DA SI TUKAO ANU: Anđela ponovo ŠOKIRALA javnost, na mrežama je RAZAPELI! Ti si bruka za ženski rod (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić je u više navrata priznala da ju je Zvezdan tukao, fizički i psihički maltretirao, a Slavnićeva ljubavnica Anđela Đuričić uopšte ne mari za te priče.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Na mrežama je sada isplivao snimak razgovora Anđele i Zvezdana, a tom prilikom je Zvezdan postavio njoj nekoliko pitanja, a njeni odgovori su šokirali sve.

- Šta ćeš ti sa mnom? Šta ako je Ana u pravu za sve što je rekla? - pitao je Zvezdan.

- Niko od nas neće znati šta se dešavalo između vas dvoje. Da je sve istina ja nikad ne gledam na to na taj način, ja u tebi mogu da probudim nešto kontra od onog što je u tebi budila Ana. Sa tobom sam smirena, ti u meni budiš mir. Zbog tebe sve ovo radim iz ljubavi. Bila sam drčna i bezobrazna pre tebe. Ja ću i najgoru istinu da podnesem, samo nemoj da me lažeš. Istinu ću da priznam i da je najgora i najbolja. Tako je kako je. Želim da budem sa tobom. Ako je to ovako izgledalo kao što sad izgleda, bio je katastrofalan odnos - rekla je Anđela.

 

 

- Ona se prodala zbog para, mi smo imali svađe, ali to nije bilo ovako kao što je sada ovde u rijalitiju - rekao je Zvezdan.

"Bože me sačuvaj šta ona priča", "Bože pomozi", "ti si bruka za ženski rod", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiki

18.03.2023 16:10

Isprljala celo Jadransko more i gradove Crne Gore.

Verona

18.03.2023 16:56

Ne veruj devojci koja se češlja viljuškom.