HOROSKOP ZA PETAK 23. AVGUST: RAKOVI - pokušajte da budete timski igrač, DEVICE - stvari vam ne idu po planu!

Autor:

Vesti

23.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 23. AVGUST: RAKOVI - pokušajte da budete timski igrač, DEVICE - stvari vam ne idu po planu!

Foto: Shutterstock

Rakovi, danas možete popraviti odnos s kolegama. Potrudite se da malo više budete timski igrač. Emocije su vam promenljive i ponašate se suprotno situaciji u kojoj se nalazite. Muče vas stomačne tegobe.

Lavovi, danas vam se svaki sat rada čini poput godine. Jednostavno, nemate volje da završite bilo šta od zadataka. Ljubavni aspekti su vam u ovom periodu promenljivi. Kao da niste sigurni šta vam je cilj i šta zapravo želite. Dobro se osećate.

Device, stvari ne idu po planu. Ipak, potrebno je da se malo više prilagođavate i izađete iz svakodnevnih poslovnih šablona. Dajte sebi malo oduška, nemojte stalno pokušavati sve stvari na polju emocija da držite pod kontrolom.

Vage, danas vam je odličan dan za ostvarivanje poslovnog kontakta sa strancima ili ljudima koji rade s inostranstvom. Razočarali ste se u osobu s kojom ste priželjkivali više od flerta, možda čak i ozbiljnu vezu. Zdravlje vam je odlično.

Škorpije, ukoliko ste razmišljali o podizanju kredita ili pozajmici, danas nije pogodan dan za to. Sačekajte neko vreme. Nemojte dozvoliti da se partner udalji od vas zbog vaših nepromišljenih poteza. Muči vas nervoza.

Strelčevi, komunikacija s kolegama nije baš najbolja. Pazite da se vaše izjave ne protumače pogrešno na radnom mestu. Odličan dan za avanturu, provod i neobavezna dešavanja. Kod vas sve pršti od strasti. Pad imuniteta.

Kompletan horoskop možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading