VUČEVIĆ DANAS SA PREDSTAVNICIMA TRGOVINSKIH LANACA! Sastanku prisustvuju i ministar Momirović i ministarka Mesarović

Autor:

Vesti

22.08.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak će početi u 15 časova

VUČEVIĆ DANAS SA PREDSTAVNICIMA TRGOVINSKIH LANACA! Sastanku prisustvuju i ministar Momirović i ministarka Mesarović

Foto: ATA Images

Premijer Republike Srbije Miloš Vučević sastaće se danas u Palati Srbija sa predstavnicima trgovinskih lanaca, najavljeno je iz vlade.

Sastanku će prisustvovati i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović.

Kako je najavljeno, sastanak će početi u 15 časova.

Premijer juče posetio manastir Tumane


Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je juče manastir Tumane koji je obeležio svoj praznik  Svetog Zosima i Jakova tumanskog i istakao da je srpski narod pobeđivao uvek kada je postojala vera u Boga.

- Dolazim kao običan čovek i uvek mi je puno srce i duša pozitivne energije i vere koja nam je potrebna u ovim vremenima. Ne krijem da sam verujući čovek, sa mnogo mana, kao i svi ljudi. Uvek kada smo kao narod i država imali vere u Boga, kada se nismo odrekli Boga, kada smo znali da postoji jedinstvo države, Crkve i naroda, mi smo tada pobeđivali. Uvek ću biti zagovornik takve politike - napisao je Vučević na svom instagram nalogu. 

 

 

Kako je naveo premijer, u manastir Tumane dolaze i ljudi koji nisu pravoslavne vere.  

- Dolaze naša braća muslimani i druge veroispovesti, da pronađu nadu, utehu, veru. Srećan praznik svetih Zosima i Jakova tumanskih i puno mi je srce što sam danas u manastiru Tumane sa svojim narodom - naglasio je Vučević. 
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave danas praznik svetih Zosima i Jakova tumanskih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading