GORI SVE U TUNELU KOD TUTINA! Motociklista se zakucao u putničko vozilo - zapalio se kao šibica!

Autor:

Vesti

22.08.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva saobraćajna nesreća!

GORI SVE U TUNELU KOD TUTINA! Motociklista se zakucao u putničko vozilo - zapalio se kao šibica!

Foto: Shutterstock

Teška saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Tutin – Dračenovac

Na magistralnom putu Tutin – Dračenovac došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su sudarili motor i putničko vozilo. Prema izjavama očevidaca, na motoru su se nalazile dve osobe, a vozač je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu i udario u automobil u tunelu. Kako navodi jedan od očevidaca, dvotočkaš se odmah zapalio, te su na lice mesta stigli i vatrogasci kako bi sanirali situaciju.

Povređeno više osoba, saobraćaj usporen

U ovoj teškoj nezgodi povređeno je više osoba, koje su brzom intervencijom Hitne pomoći prebačene u najbliže zdravstvene ustanove radi pružanja neophodne medicinske pomoći. Saobraćaj se tokom uviđaja odvijao usporeno, a nadležne službe preduzele su sve mere kako bi sanirale posledice ove saobraćajne nesreće.

Hitna intervencija vatrogasaca

Jedan od ključnih momenata ove nezgode jeste brza intervencija vatrogasaca koji su stigli na lice mesta kako bi lokalizovali požar na motoru i sprečili dalje širenje vatre. Njihova hrabra akcija zaslužuje posebno priznanje, jer su svojom brzom reakcijom umanjili moguće posledice ovog teškog sudara.

Apel za poštovanje saobraćajnih propisa


Ova tragična nezgoda još jednom nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje u skladu sa uslovima puta. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika, kako bi se smanjila mogućnost ovakvih teških nezgoda i sačuvali ljudski životi.

Saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Tutin – Dračenovac još jednom nas podseća na opasnosti koje vrebaju na putevima i važnost preventivnih mera kako bismo smanjili rizik od saobraćajnih nesreća. Nadamo se brzom oporavku povređenih osoba i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da voze odgovorno i sa pažnjom kako bi sačuvali svoj i tuđe živote.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading