RAZBIJENA PROSTORIJA SNS NA ČUKARICI! Gradski odbor Stranke oštro osudio vandalski čin

Autor:

Vesti

22.08.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom, niko nije povređen.

RAZBIJENA PROSTORIJA SNS NA ČUKARICI! Gradski odbor Stranke oštro osudio vandalski čin

Foto: Promo foto/Tanjug

Gradski odbor SNS Beograd saopštio je da su večeras vandalski napadnute prostorije Srpske napredne stranke na Čukarici i tom prilikom kamenicama razbijena stakla.

 - Ovaj čin nasilja, gde srećom niko nije povređen, pokazuje nemoć onih koji vode konstantnu prljavu i nasilničku kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i SNS, jer se njihova politika svodi isključivo na rušenje i uništavanje - navodi se u saopštenju.

SNS najoštrije osuđuje ovaj vandalski čin i poziva nadležne državne organe da stanu na put ovakvom nasilničkom ponašanju.

Podsećamo, Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, tvrdi da opozicija ne može da se takmiči s predstavnicima vlasti kad su u pitanju pare i mediji koji se vide u celoj Srbiji. To možda i ne bi bilo smešno da to nije izjavio čovek koji se lično pohvalio da su njegove firme prihodovale 619 miliona evra!

Takođe, drugi opozicionari su ga optuživali da ima udeo u delu medija, čiji su se direktori hvalili da su gledaniji od televizija s nacionalnom frekvencijom.

- Imaju neograničena finansijska sredstva, a ono što mi imamo i što ne mogu da nam oduzmu je istina. Mi ne možemo da se borimo s njima medijski kad profesionalne televizije kao vaša nemaju mogućnosti da se vide u celoj Srbiji. Mi možemo s njima da se borimo samo istinom i tu ne mogu da nam pariraju - glasila je srceparajuća Đilasova izjava na Novoj S.

Isti taj Đilas se javno hvalio da su firme u kojima je suvlasnik prihodovale za 10 godina 619 miliona evra. S druge strane Duško Vujošević, koji je na jednim izborima bio kandidat za gradonačelnika u ime liste SDP, rekao je da Đilas ima udeo u vlasništvu televizije N1 i Nove S:

Tako da i on malo bira ko se zove u goste i ko se napada, pa posle zove novinarke da pita zašto nisu goste ovako ili onako pitale.

Sudeći po izjavi izvršnog direktora N1 Igora Božića, ne stoji ni Đilasova kuknjava kako se opozicione televizije ne vide u celoj zemlji i da je problem medijska pokrivenost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading