ZA SAMOHRANE RODITELJE 720.000 DINARA! Fondacija "Humana srca" pokazala humanost na delu!

Autor:

Vesti

22.08.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija "Humana srca" pokrenula konkurs "Mama nisi sama".

ZA SAMOHRANE RODITELJE 720.000 DINARA! Fondacija "Humana srca" pokazala humanost na delu!

Foto: Fondacija ''Humana srca''

Fondacija Humana srca početkom juna pokrenula je konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

Dobitnici konkursa su objavljeni15.avgusta, a nagrada su vaučeri od 10.000dinara, koji mogu da se potroše u poznatom lancu drogerija širom Srbije.

Iako je prvobitna ideja bila dodela vaučera za 50 dobitnika, zbog velikog  interesovanja i zainteresovanosti javnosti za konkurs, taj broj je na kraju porastao do 72 dobitnika i 720.000 dinara, koje će roditeljima pomoći u danima pred školu.

- Svi znamo da polazak pred školu predstavlja veliko uzbuđenje za roditelje, ali i veliki trošak. Biti samohrani roditelj nije lako, ali ako se svi udružimo, kroz akcije i pomoći kao što je ova naša, možemo im pokazati da u toj svojoj borbi nisu sami. Fondacija Humana srca je uvek bila i biće stub oslonac za sve one kojima je takva pomoć najpotrebnija - istakla je Danijela Vasilijević, osnivač Fondacije.

Podsetimo, Fondacija "Humana srca" je neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj da se poveća kvalitet života ranjivih kategorija društva, pogotovo dece i mladih u ruralnim i slabo razvijenim sredinama u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading