OVO JE ČOVEK KOJI JE PORODICU ZAVIO U CRNO, A I DALJE HODA SLOBODNO: Haris Frelih autom usmrtio devojku, brat od tuge umro za njom!

Autor:

Svet

23.08.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde će mu duša?

OVO JE ČOVEK KOJI JE PORODICU ZAVIO U CRNO, A I DALJE HODA SLOBODNO: Haris Frelih autom usmrtio devojku, brat od tuge umro za njom!

Foto: Shutterstock

Prošle su dve godine otkako je mlada Lejla Suljić, puna snova i nade, izgubila život na pešačkom prelazu, žrtva bezobzirne vožnje Harisa Freliha. Lejla, tada dvadesetogodišnjakinja, vraćala se kući sa treninga kada ju je Frelih, član trkačkog auto-moto kluba, udario svojim automobilom. Nakon stravične nesreće, Lejla je provela tri meseca u komi, boreći se za život. Nažalost, 21. septembra 2022. godine, njeno srce je prestalo da kuca, ostavljajući za sobom bolnu prazninu koja nikada neće biti ispunjena.

Međutim, prava tragedija tek je usledila. Haris Frelih, vozač čija nepažnja i bahatost su otele život nevinoj devojci, proveo je iza rešetaka samo 90 dana. Devedeset dana – vreme koje je imao da razmišlja o životu koji je oduzeo i porodici koju je uništio. Nakon tog perioda, Frelih je pušten na slobodu i nastavio svoj život kao da se ništa nije dogodilo. Dok on normalno živi i radi, porodica Suljić, nekada puna života, sada nosi neizdrživu tugu i osećaj nepravde.

Ova tragedija nije završila Lejlinom smrću. Nepravda koja je pogodila njenu porodicu ubrzo je odnela i njenog brata, Amara Suljića. Srce mladog čoveka nije izdržalo teret gubitka sestre, kao ni osećaj beznađa i bespomoćnosti koji su uništili sve što je nekada bilo lepo u njihovim životima.

Jedna porodica je uništena, razorena i okovana u neizdrživu bol, dok osoba poput Harisa Freliha živi svoj život bez posledica. Ova priča je odraz šire slike društva u kojem živimo, gde pravda često nije dostižna, a nevinost se plaća najvišom cenom. Porodica Suljić, nekada simbol nade i zajedništva, sada je samo podsećanje na sve ono što je pogrešno u našem društvu.

Kijamet je blizu, ako Bog da. Neka se sudi onima koji su povredili i nastavili kao da ništa nije bilo, jer zemaljska pravda možda nije stigla, ali božanska pravda neće zakasniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading