SMRT BRATA JE POTPUNO RAZORILA! Marija Šerifović bila slomljena od bola, otkrivena POTRESNA TAJNA O VELIKOJ TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

22.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

SMRT BRATA JE POTPUNO RAZORILA! Marija Šerifović bila slomljena od bola, otkrivena POTRESNA TAJNA O VELIKOJ TRAGEDIJI!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Porodica pevačice Marije Šerifović pretrpela je težak udarac gubitkom Dušana Šerifovića, pevačicinog starijeg brata, 2013. godine. Dušan je preminuo u 42. godini nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolešću, ostavljajući dubok emotivni ožiljak na Mariji i njenoj porodici. Kao dete, Dušanu je dijagnostikovana ozbiljna srčana bolest koja je zahtevala operaciju u Londonu, ali ni najkvalitetniji lekari nisu mogli da mu produže život.

Sećanje na Dušana


Marija je javno govorila o svom bratu, ističući njegovu posebnost i dobrotu. U emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“, podelila je detalje o bolnoj tragediji, otkrivajući da je Dušan bio ključna figura u njenom životu. Njegova rana smrt ostavila je dubok trag u njihovim srcima, a na njegovoj sahrani okupio se ogroman broj ljudi, što svedoči o velikom uticaju koji je imao na svoju okolinu.

 - Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka. On je bio jedna beskrajno dobra i posebna dušica - rekla je pevačica.

Porodična podrška i zajedništvo

Pored Dušana, Marija ima i mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, sa kojim je u odličnim odnosima. Njih dvoje zajedno vode školu pevanja, što pokazuje snažnu vezu i podršku među članovima porodice Šerifović. Ova podrška je verovatno bila od velikog značaja u teškim trenucima koje su prošli.

Gubitak voljene osobe uvek ostavlja dubok trag, a Marija Šerifović je hrabro podelila svoju priču, ističući važnost sećanja na Dušana i podrške koju je dobila od svoje porodice. Njihova zajednička snaga i ljubav su svetla tačka u ovim teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading