DA LI JE RADE BOGDANOVIĆ OVAJ PUT OPRAVDANO OPLEO PO UEFA?! Potpuno POBESNEO u studiju zbog odluke sudije (VIDEO)

Autor:

Sport

10.07.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da je ovo suđenje jako, jako loše"

DA LI JE RADE BOGDANOVIĆ OVAJ PUT OPRAVDANO OPLEO PO UEFA?! Potpuno POBESNEO u studiju zbog odluke sudije (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Engleska i Holandija trenutno igraju drugi polufinalni meč Evropskog prvenstva, rezultat na poluvremenu je 1:1, a posle samo 18 minuta igre videli smo već dva pogotka. Sve je počelo od Ćavija Simonsa koji je izvanredno ukrao loptu na polovini terena, povukao je, a onda "lansirao raketu" ka golu Pikforda.

Pocepao je mrežu Engleske za veliku radost "oranja", ali je ubrzo usledio hladan tuš. Samo nekoliko minuta kasnije, posle "neoprezne" reakcije Dumfrisa koji je mlako udario Harija Kejna u svom šesnaestercu, Feliks Cvajer je nakon gledanja VAR tehnologije rešio da ipak dosudi penal Sautgejtovoj ekipi. Upravo ga je Kejn realizovao uspešno, iako je Ferbrugen bio na lopti, ali odmah se digla frka oko odluke nemačkog arbitra.

Sve to je u svom stilu ispratio Rade Bogdanović koji je na poluvremenu govorio na RTS u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje".

Što se tiče penala, sramota je za UEFA da nam prezentuje ovakve sudije, prosto nije korektno. Ja kao centarfor mogu da kažem, došao sam do lopte, mogao sam da šutnem, nije igrač uticao kako ću da šutnem. Da je bilo kontakta posle mog šuta, lopta je već bila iznad prečke kad je bio sam kontakt, i to je bila savijena desna noga odbrambenog igrača Holandija i taj kontakt je bio minoran i mizeran, po mom mišljenju nije bio uslov za penal. Mislim da je ovo suđenje jako, jako loše - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading