SEKSI BRAZILKA MORALA DA POMERI TANGE DA ISTETOVIRA BELINGEMOVO IME! Majstor joj ZAVIRIO ispod donjeg veša (FOTO)

Autor:

Sport

10.07.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije normalno

SEKSI BRAZILKA MORALA DA POMERI TANGE DA ISTETOVIRA BELINGEMOVO IME! Majstor joj ZAVIRIO ispod donjeg veša (FOTO)

Foto: Profimedia

Tifani Santos

Brazilka Tifani Santos je odlučila da istetovira ime engleske fudbalske zvezde Džuda Belingema na veoma intimnom mestu, neposredno pre polufinalnog meča Evropskog prvenstva protiv Holandije, pošto joj je fan platio 7000 dolara da to učini. Ova influenserka i kreator sadržaja za odrasle nosila je dres reprezentacije "Gordog Albiona" dok je majstor za tetoviranje radio na njenom telu. Ime fudbalera Reala je tetovirano neposredno ispod Tifaninog pupka, pa je majstor morao da joj zaviri ispod donjeg veša kako bi je uradio. Iako je bila iznenađena izborom mesta za tetovažu, model tvrdi da je uvek otvorena za nove doživljaje.

Ova Brazilka nedavno je postala viralna zahvaljujući tome što je na londonskom metrou nosila samo boje brazilskog nacionalnog tima - bez ičeg drugog na telu.

Tifani je izjavila: "Nikada nisam mogla da zamislim da će se ostvariti tako specifičan zahtev, ali uvek sam otvorena za nove doživljaje i ispunjavanje želja svojih fanova. Odziv mojih pratilaca je neverovatan. Volim koliko su angažovani i učestvuju. Volim da radim različite stvari i iznenađujem ljude. Mislim da je to ono što moj rad čini zabavnim i posebnim."



Real Madridova zvezda, 21-godišnji Belingem, odigrao je ključnu ulogu u timu Gereta Sautgejta tokom njihove kampanje na Evropskom prvenstvu. Postigao je dva gola, uključujući jedini gol u pobedi od 1-0 protiv Srbije u prvom meču u Nemačkoj, kao i spektakularan gol makazicama u meču osmine finala protiv Slovačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading