ZA DLAKU IZBEGNUT PORAZ: Ovako je Zvezda nadonkadila dva gola zaostatka protiv Mladosti! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše izdanje šampiona Srbije.

ZA DLAKU IZBEGNUT PORAZ: Ovako je Zvezda nadonkadila dva gola zaostatka protiv Mladosti! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su izjednačenu utakmicu protiv ekipe Mladosti iz Lučana u drugom kolu Superlige Srbije, završivši susret rezultatom 2:2. Gosti su stekli prednost od dva gola u prvom delu meča, ali su crveno-beli uspeli da se vrate i osvoje bod u finišu utakmice.

Iako su gosti imali prednost od dva gola nakon prvog poluvremena, Crvena zvezda nije odustajala. Tek u 86. minutu, Bruno Duarte je postigao prvi gol za svoj tim nakon asistencije Lazara Jovanovića. Duarte je iskoristio odlično centriranu loptu i smanjio rezultat, podstreknuvši svoj tim da nastavi borbu za bodove.

Napori šampiona Srbije su se isplatili kada je Šerif Endiaje postigao izjednačujući gol, uz asistenciju upravo Brunu Duartea.

Senegalski fudbaler je uspeo da poravna rezultat, donoseći svojoj ekipi dragoceni bod u ovom meču. Iako su imali nekoliko prilika za postizanje još jednog gola, Zvezda nije uspela da preokrene rezultat u svoju korist. Ipak, bod osvojen u ovoj utakmici će biti od velikog značaja za ekipu Nebojše Joksimovića u nastavku takmičenja.

Ovim remijem, Crvena zvezda je pokazala svoju upornost i borbenost, dok je ekipa Mladosti iz Lučana pružila snažan otpor, rezultirajući zanimljivim i uzbudljivim fudbalskim susretom.U narednom kolu šampion Srbije gostuje Tekstilu u Odžacima, dok će Mladost dočekati Jedinstvo sa Uba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading