UDARIO GA DIREKTNO U GLAVU! MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen osumnjičeni za napad na LEKARA Hitne pomoći!

Autor:

Svet

28.07.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo ugrožavanje sigurnosti

UDARIO GA DIREKTNO U GLAVU! MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen osumnjičeni za napad na LEKARA Hitne pomoći!

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Nikšićka policija uhapsila je M.P. (49) osumnjičenog za napad na lekara Hitne pomoći u tom gradu.

Kako je saopštila policija, njemu se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da su nikšićki policajci, postupili u odnosu na prijavu da je fizički napadnut lekar u Hitnoj medicinskoj pomoći.

U saopštenju policije navodi se da je M. P. lekara udario u predelu glave, nakon čega je pretio i njemu i ostalima zaposlenim u ambulanti.

- Policijski službenici su izašli na lice mesta i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, te sa događajem upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično delo i naložio da se M. P. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo ugrožavanje sigurnosti - ističe se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Podsetimo, crnogorska policija traga za osuđenikom iz Nikšića, koji je krajem aprila pobegao sa Odeljenja za forenzičko-sudsku psihijatriju u Dobroti.

Kako otkrivaju crnogorski mediji, on je iz ove bolničke ustanove, koja nije obezbeđena zatvorskim čuvarima, pobegao 25. aprila.

Sagovornici iz bezbednosnog sektora objasnili su da se za njim i njegovim pomagačima u skrivanju traga u više crnogorskih opština i da je do sada pretraženo desetine lokacija.

On je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela i već je više puta bežao iz Specijalne bolnice za psihijatriju Dobrota.

Zdravstvena ustanova iz koje je pobegao nije odgovorila lokalnim medijima na pitanja o tome da li su i kada obavestili nadležne organe o njegovom bekstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading