OVO JE SASTAV ENGLESKE ZA MEČ SA SRBIJOM: Sautgejt povlači nesvakidašnji potez da iznenadi Piksija

Autor:

Sport

16.06.2024

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno ime u odbrani je posebno zanimljivo.

OVO JE SASTAV ENGLESKE ZA MEČ SA SRBIJOM: Sautgejt povlači nesvakidašnji potez da iznenadi Piksija

Foto: Profimedia

sautgejt i piksi

Fudbaleri Srbije i Engleske sastaće se večeras (21.00) u Gelzenkirhenu u prvom meču C grupe na EVRO 2024, koji bi mogao da u mnogome trasira put u narednu fazu turnira. Zbog toga je i srpska i engleska javnost potpuno fokusirana na ono što će se desiti na stadionu Šalkea, ali i odluke koje će dvojica selektora doneti pred sam meč. Tako se svi pitaju koga će Dragan Stojković Piksi i Geret Sautgejt poslati na terenu.

Engleski mediji su otkrili potencijalni sastav njihove reprezentacije za ovaj meč. Prema njihovim tvrdnjama, selektor Geret Sautgejt planira da izvede formaciju 4-2-3-1. Izvestan je nastup Marka Geja u odbrani, što je iznenađenje, dok bi šansu od starta trebalo da dobije mladi talentovani fudbaler Trent Aleksander Arnold. Očekuje se da će Sautgejt izvesti najjači sastav, u kojem će se naći Džud Belingem, Fil Foden i Hari Kejn.


Prema najavama, mogući sastav Engleske protiv Srbije bi trebalo da bude: Pikford – Voker, Stouns, Geji, Tripije – Aleksander-Arnold, Rajs – Saka, Belingem, Foden – Kejn. Ovo je postava koja izaziva pažnju i podstiče navijače obe reprezentacije da sa nestrpljenjem iščekuju početak meča.

Svako od navijača, bez obzira na to za koju reprezentaciju navija, sa nestrpljenjem očekuje početak ovog veoma važnog susreta. Svi ljubitelji fudbala željno iščekuju da vide kako će se odigrati ovaj meč i ko će odneti pobedu. U svakom slučaju, sigurno je da će biti uzbudljivo i da će ova utakmica ostati dugo u sećanju ljubiteljima fudbala širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading