RAPORT IZ FS MAĐARSKE! Evo u kakvom je STANJU povređeni Varga!

Autor:

Sport

23.06.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritična situacija zabrinula je sve na stadionu u Štutgartu.

RAPORT IZ FS MAĐARSKE! Evo u kakvom je STANJU povređeni Varga!

Foto: Tanjug/AP

U poslednjem kolu grupe A na Evropskom prvenstvu fudbaleri Mađarske ostvarili su važnu pobedu nad Škotskom, ostavljajući nadu za plasman u narednu rundu takmičenja.

Odlučujući gol postigao je Kevin Čobot u poslednjim trenucima susreta, na isteku 100. minuta, donoseći ohrabrujuće vesti svojoj ekipi i navijačima.

Ipak, pomenutu utakmicu obeležio je stravičan sudar u kome je stradao fudbaler Mađarske, Barnabaš Varga. U jednom duelu zaradio je udarac kolenom u glavu, nakon čega je ostao da leži na terenu.

Foto: Tanjug/AP

Lekari iznose Barnabaša Vargu

Incidnet je izazvao uznemirenje kako među fudbalerima, tako i među stručnim štabovima oba tima. Odmah nakon incidenta, Varga je prebačen u bolnicu u Štutgartu, a Fudbalski savez Mađarske izdao je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

- Stanje Barnabaša Varge je stabilno. Nalazi se u jednoj od bolnica u Štutgartu. Odmah ćemo vas obavestiti ako bude novosti o njegovom stanju - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Mađarske.

Očekuje se da će javnost biti obaveštena o daljem toku Varginog oporavka, a navijači i fudbalska zajednica prate vesti sa nadom u pozitivan ishod.

Mađari su završili kao trećeplasirani u grupi sa tri boda, dok su se Škoti oprostili od šampionata Evrope, sa samo jednim osvojenim bodom.

Suknjice su zauzele poslednje četvrto mesto u Grupi A. Nemačka sa prve pozicije čeka drugoplasiranog iz grupe gde je Srbija, dok su Švajcarci drugi sa pet bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading