UEFA SPREMA JOŠ VEĆE SANKCIJE HRVATIMA I ALBANCIMA! Od OVOGA će ih ZABOLETI GLAVA!

Autor:

Sport

23.06.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sramnih incidenata u Hamburgu i povika "Ubij Srbina".

UEFA SPREMA JOŠ VEĆE SANKCIJE HRVATIMA I ALBANCIMA! Od OVOGA će ih ZABOLETI GLAVA!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Posle šokantnih scena tokom utakmice u Hamburgu na Evropskom prvenstvu, UEFA planira dodatne kazne za fudbalske saveze Albanije i Hrvatske, koje će se odnositi na njihove navijače.

Iako su savezi već kažnjeni novčano, očekuje se da će Evropska "kuća fudbala" preduzeti još rigoroznije mere, poput pražnjenja tribina i zabrane odlaska na gostovanja. Postoji čak mogućnost da će biti primenjene obe kazne.

UEFA je bila šokirana ponašanjem navijača, ali zbog specifičnih okolnosti tokom Evropskog prvenstva, nisu imali mogućnost da odmah kazne saveze. Međutim, čim se završi šampionat, očekuje se da će biti doneta oštra odluka. Fudbalski savez Srbije neće davati izjave na ovu temu sve dok UEFA ne završi istragu i saopšti konačnu odluku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Albanije

Posebna pažnja biće posvećena ponašanju navijača Albanije i Hrvatske na mečevima poslednjeg kola. Delegati su dobili instrukcije da strogo vode računa i da momentalno prekinu meč ukoliko dođe do nedopustivih skandiranja, a u slučaju ponavljanja, da primene trajne sankcije.

Očekuje se da će UEFA odlučno reagovati na nedolično ponašanje navijača i da će kazne biti u skladu sa ozbiljnošću situacije. Fudbalski savezi Albanije i Hrvatske suočavaju se sa mogućnošću dodatnih sankcija, a reakcija UEFA se očekuje nakon završetka Evropskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Djuka cerovic niksic cg

24.06.2024 02:30

Popusite Srbima !

Goran

24.06.2024 07:33

@Djuka cerovic niksic cg - Milogorac smiri se