JEZIVI KOSTINI KRICI ODJEKNULI KLINIKOM! Monstrum OVOJ OSOBI poželeo NAJGORU SUDBINU I SUROVU SMRT

Autor:

Hronika

23.06.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ga je čuvar upitao na koga viče, dečak-ubica je hladnokrvno odgovorio: "Onoj ženi što se zove majka".

JEZIVI KOSTINI KRICI ODJEKNULI KLINIKOM! Monstrum OVOJ OSOBI poželeo NAJGORU SUDBINU I SUROVU SMRT

Foto: privatna arhiva, google earth

Paralelno s burom koju je izazvala majka Koste Kecmanovića, dečaka-ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", odvija se druga u bolnici u kojoj veštače i nadziru ovog malog monstruma. Hirovitog raspoloženja, Kosta ponovo šokira čuvare iz policije i osoblje Klinike za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu. Iz njega kulja mržnja prema majci Miljani, koja je povremeno nekontrolisana.

Kako nezvanično saznajemo, on je u jednom trenutku, okrenut prema prozoru, viknuo: "Istrunućeš u zatvoru!" Kad ga je jedan od policajaca upitao kome se obraća, on mu je hladnokrvno odgovorio: "Onoj ženi što se zove majka."

- On je već ranije, često menjajući raspoloženje, iskazivao bes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gde je hteo da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavešteni izvor iz bolnice.

Devojčica koju nije mrzeo

Prema rečima izvora, Kosta je u komunikaciji na društvenim mrežama s jednom devojčicom pominjao i školu, ali ne kao pretnju, već više možda kao potencijalno mesto susreta.

- Ukoliko ju je poznavao, može se reći da je to jedina ženska osoba "koju nije mrzeo". Poznato je da su gotovo sve žrtve devojčice i da je navodno masakr počinio da bi se osvetio majci. Zbog toga i jeste čudna ova blaga komunikacija s devojčicom - navodi izvor.

ŽELIM SVE DA KAŽEM

Pitao je sve u bolnici kada će da počne suđenje jer je nestrpljiv.

- U neverici smo ostali nas četvoro u sobi, koliko nas je bilo u tom momentu. Kosta je pitao: "Zašto me ne zovu, kad će više to suđenje? Prošla je i Nova godina i svi praznici, a poziva nema. Znam da nemam dovoljno godina da mi sude, ali pitaće me na suđenju ocu i majci da ponovim šta sam rekao kad su me saslušavali putem video-linka. Želim da kažem sve šta imam kad odem u Palatu pravde" - otkrio je izvor Republike.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

Kostin odnos s majkom je, da podsetimo, u najmanju ruku, turbulentan. Kako je istraga pokazala, on je mesecima planirao kako će izgledati masakr u "Ribnikaru" i pritom želeo samo jednu stvar, da Miljana Kecmanović pati.

Kako navodi obavešteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.

Kosta je nakon zločina, opisao detaljan plan koji je osmislio da bi se osvetio majci.

- On je majku jednog ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom jer je smatrao "da ona nema saosećanja za njegove probleme". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece, video je kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveli su tada izvori.

Oca ne pominje

Zanimljivo je da je dosad dečak-monstrum najmanje besa ispoljavao prema ocu Vladimiru. Da li mu je on više izlazio u susret učeći ga da puca, vodeći u streljanu na obuku u rukovanju oružjem i povlađujući mu, biće takođe poznato kad opet svi iz porodice budu saslušani.

- Štaviše, on oca uopšte ne pominje - naveo je obavešteni izvor.

ODNOSI HLADNI KAO LED

Izvor Republike navodi da će istraga pokazati odakle Miljanin DNK na čauri jednog od metaka ispaljenih u učionici VII/2. Da li je taj biološki trag preneo na metak baš Kosta da bi joj naudio, utvrdiće forenzičari.

Čak i roditelji pobijene dece u "Ribnikaru" misle da u odnosu monstruma s roditeljima mnogo toga nije štimalo.

Republika

Foto: Privatna arhiva, printscreen, Dragan Kadic

Miljana, Vladimir i Kosta Kecmanović

Očajni Anđelko Aćimović, otac ubijene male Angeline, smatra da Miljana i Kostin otac Vladimir glume emocije.

- Lažne emocije su pokazali kad su se videli međusobno, a pored nas je ona prošla kao hladnokrvna osoba. Njihove emocije su nula, nema ih. Vladimir i Miljana sebe sažaljevaju, a ne žrtve. Mali je žrtva njihove nebrige i interneta, koji je nekontrolisano koristio jer roditelji o tome nisu brinuli - rekao je za Republiku Anđelko Aćimović.

Kako kaže, oni su plakali jer su hteli da prevare medije.

- Ona nema emocije jer ni sinu svom, kakav god da je, nije otvorila dušu kad ga je videla posle toliko vremena, dok je svedočio iz bolnice preko linka - dodao je Angelinin otac.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez adekvatnog potpisivanja i linkovanja portala Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (18)

Loading
Zar još nije rekao razlog?

23.06.2024 14:35

Zašto ga do sada nisu saslušali i suočili sa majkom i ocem da kaže šta ima?

Odgovori 88 9
Leka

23.06.2024 15:54

@Zar još nije rekao razlog? - Da suoce 3 lazova koji svako brine o svojoj gu*ici??!!

Odgovori 46 19
Dr

23.06.2024 17:03

Ko zna o kakvoj porodičnoj anomaliji je reč.Kosta i treba da ispriča šta ima

Odgovori 53 8
Ja

23.06.2024 20:36

Da istina mnogi se pitaju zašto dečakov iskaz nije javan?

Odgovori 64 3