SRDAČNO! PIKSI GRLIO SAMARDŽIĆA PRED TRENING! Da li je ovo znak da LAZAR OD STARTA napada Dance? (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos selektora i mladog fudbalera privukao veliku pažnju medija.

SRDAČNO! PIKSI GRLIO SAMARDŽIĆA PRED TRENING! Da li je ovo znak da LAZAR OD STARTA napada Dance? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Foto: Republika

 

Fudbaler Udinezea Lazar Samardžić izgleda da će dobiti šansu da zaigra od starta u ključnom meču protiv Danske na Evropskom prvenstvu. Naime, srdačan odnos tokom poslednjeg treninga sa selektorom Piksijem ukazuje na tako nešto.

Dan pred utakmicu, fudbalska reprezentacija Srbije je odradila poslednji trening pred meč protiv Danske. Svi su bili fokusirani na zadatke, ali je posebnu pažnju privukao početak treninga kada su na teren prvo izašli selektor Piksi i mladi Lazar Samardžić. Njihov susret i razgovor su izazvali nagađanja o potencijalnom učešću mladog fudbalera u startnoj postavi.


Lazar Samardžić, talentovani fudbaler Udinezea, već neko vreme privlači pažnju ljubitelja fudbala svojim umećem i potencijalom. Njegovo prisustvo u startnoj postavi protiv Danske bi bila prilika da pokaže svoj talenat i doprinese timskom uspehu na Evropskom prvenstvu. Prethodno, odličan je bio u duelu sa Slovencima nakon što je na teren ušao sa klupe.

U nacionalnom timu Srbije, konkurencija za mesto u startnoj postavi je izuzetno jaka, ali očigledno da je Lazar Samardžić uspeo da se nametne.

Ukoliko se potvrde spekulacije i Lazar Samardžić zaista zaigra od starta protiv Danske, oči srpskih navijača će biti uprte u njega. Njegova igra, kreativnost i sposobnost da donese promene na terenu bi mogli biti ključni za uspeh reprezentacije Srbije u ovom važnom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading