EVO KAKO ORLOVI STOJE NA KLADIONICAMA! Pogledajte kolika je kvota na pobedu Srbije danas protiv Engleza!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada im pokažite da su u velikoj zabludi.

EVO KAKO ORLOVI STOJE NA KLADIONICAMA! Pogledajte kolika je kvota na pobedu Srbije danas protiv Engleza!

Foto: Starsport

Dugo očekivani meč između reprezentacija Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu izaziva veliku pažnju javnosti. Večerašnji susret, zakazan za 21 čas, izaziva različite reakcije među ljubiteljima fudbala, a prema procenama kladionica, favoriti su engleski fudbaleri, međutim mnogi veruju da na terenu sve može da se desi.

Prema najnovijim procenama kladionica, "Gordi Albion" se smatra apsolutnim favoritom u ovom meču. Bukmejkeri su dali minimalne šanse Piksijevoj četi, sa kvotom od 8.10 za pobedu "orlova", dok je kvota za pobedu Engleske 1.50. Ovo stvara izvesnu dozu neizvesnosti pred večerašnji susret.

Navijači i sportski analitičari su podeljeni u pogledu ishoda ovog meča. Dok jedni smatraju da su kvote realna slika snage ekipa, drugi veruju u iznenađenje i hrabro se klade na srpsku reprezentaciju. Ova podeljenost mišljenja dodatno pojačava tenziju pred večerašnji meč.

Republika

Foto: Republika

"Orlovi" poleću iz Gelzenkirhena

 

Iz tabora srpske reprezentacije stižu poruke samopouzdanja i spremnosti za izazov. Iako su kvote protiv njih, fudbaleri Srbije su odlučni da pruže jak otpor engleskom timu. Seletor Dragan Stojković Piksi ističe važnost koncentracije i timskog duha, naglašavajući da njegovi igrači imaju kvalitet da se suprotstave bilo kom protivniku:

- Znamo da startujemo sa jednim od favorita, ali, radili smo dosta, da se pripremimo najbolje što možemo i mislim da smo spremni za izazove ispred nje. Sa trenerske strane smo učinili sve da igrači odrade sve treninge na najvišem mogućem nivou i verujem da i oni jedva čekaju da utakmcia počne, jer... U fizičkom smislu i onom taktičkom, uveren sam da smo spremni da se suočimo sa izazovom kakav je Engleska - poručio je Stojković.

Dakle, večerašnji meč između Srbije i Engleske izaziva veliku pažnju kako ljubitelja fudbala, tako i kladioničara. Iako su engleski fudbaleri proglašeni za favorite, neizvesnost je ono što čini fudbal tako uzbudljivim. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog susreta i nadaju se da će videti uzbudljivu i neizvesnu utakmicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading