BRUKA ŠVAJCARSKIH NAVIJAČA! Legendarnog asa "pancera" zasuli RAFALOM čaša! NEMCI JEDVA do boda!

Autor:

Sport

24.06.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

BRUKA ŠVAJCARSKIH NAVIJAČA! Legendarnog asa "pancera" zasuli RAFALOM čaša! NEMCI JEDVA do boda!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Nemačke remizirala je sa Švajcarcima u poslednjem kolu Grupe A na Evropskom prvenstvu rezultatom 1:1 (0:1), a heroj "pancera" je bio Niklas Filkrug, koji je dao gol u prvom minutu nadoknade. Prehodno, Ndoje je goste doveo u vođstvo u 28. minutu.

Pogodak Filkruga je doneo domaćinu šampionata Starog kontinenta vredan bod i plasman u nokaut fazu takmičenja sa liderske pozicije, ali susret u Frankfurtu nije prošao bez ružnih scena.

Naime, švajcarske pristalice su u jednom momentu zasule Tonija Krosa plastičnim čašama, dok je stajao u blizini njihove tribine. Ovaj sramni gest izazvao je ogorčenje kako igrača, tako i ljubitelja fudbala širom sveta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tonija Krosa su navijači Švajcarske gađali čašama

Posebno je šokantno to što će se Kros na ovom prvenstvu oprostiti od svoje blistave i trofejne igračke karijere, te će ostati upamćen kao jedan od najvećih i legendarnih igrača u istoriji nemačkog fudbala.

Zanimljivo je da čaše nisu odmah nakon incidenta uklonjene sa terena, već su ostale neko vreme pre nego što su radnici stadiona intervenisali. Ovakvi ispadi navijača bace senku na sportski događaj i naruše atmosferu fer-pleja i sportskog duha.

Nemačka sada čeka drugoplasiranog iz Grupe C, gde se nalazi Srbija, a ukoliko savladaju Dansku na Alijanc areni, Piksijevi izabranici će već u osmini finala igrati protiv "pancera". Pod uslovom da se čudo ne dogodi i Engleska ne izgubi od Slovenaca. U tom slučaju, "Gordi Albion" bi mogao da pakuje kofere, a komšije išle dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijač ogorčeni

24.06.2024 05:36

Nećemo mi nikog da pobedimo.