OVO SU SVI SRBI ŽELELI DA ČUJU! Novak Đoković TRENIRAO na Vimbldonu!

Autor:

Sport

23.06.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti obišle ceo svet.

OVO SU SVI SRBI ŽELELI DA ČUJU! Novak Đoković TRENIRAO na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, privukao je pažnju javnosti pojavivši se na terenima vimbldonskog kompleksa, gde je odradio trening osam dana pre početka prestižnog Grend slema. Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da će učestvovati na Vimbldonu, Novak je izazvao buru komentara svojim prisustvom na terenu.

Fotografije Novaka Đokovića koje je objavio sam Vimbldon pokazale su da je sedmostruki šampion nosio steznik na kolenu, koje je nedavno operisao. Ova činjenica je izazvala dodatnu pažnju javnosti, ali je istovremeno probudila nadu da će rekorder po broju Grend slem titula ipak nastupiti na ovom prestižnom takmičenju.

Iako je povreda kolena bila uzrok zabrinutosti, Novakov trening na Vimbldonu ukazuje na to da se on ozbiljno priprema za moguće učešće.

 

 

Zvanični Vimbldon se takođe oglasio povodom Novakovog treninga, objavljujući njegove fotografije uz opis "Sedmostruki šampion se pojavio". Ovo je dodatno podgrejalo iščekivanje da će Novak uzeti učešće na ovom prestižnom takmičenju, te je izazvalo reakciju ljubitelja tenisa širom sveta.

Najava početka Vimbldona 1. jula dodatno je uzbudila ljubitelje tenisa širom sveta, a Novakov trening na terenima ovog kompleksa dodatno je uvećao očekivanja. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu Novakovog učešća na ovom prestižnom takmičenju, čime bi se dodatno učvrstila pozicija Vimbldona kao jednog od najznačajnijih događaja u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading