CEO STADION JE ZANEMEO! Jeziva scena iz Štutgarta OBIŠLA svet! Fudbaler NEPOMIČNO ostao da LEŽI! (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Mađarske Brnabaš Varga iznet je na nosilima.

CEO STADION JE ZANEMEO! Jeziva scena iz Štutgarta OBIŠLA svet! Fudbaler NEPOMIČNO ostao da LEŽI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

U okviru 3. kola Grupe A Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na utakmici između Škotske i Mađarske, desila se jeziva scena koja je zapanjila publiku.

U 70. minutu utakmice, kapiten Mađarske, Dominik Soboslaj, ubacio je loptu u kazneni prostor, a nakon skoka sa golmanom Škotske, Angusom Ganom, napadač nekadašnje "lake konjice" Brnabaš Varga ostao je nepomično da leži na travi.

Nakon što je Varga ostao nepomično ležati na terenu, medicinski tim odmah je reagovao, a panoi su podignuti kako bi se zaštitila privatnost igrača dok mu se pruža pomoć. Hitna intervencija medicinskog tima i brza reakcija na terenu bili su od presudnog značaja u pružanju pomoći povređenom fudbaleru.

Foto: Tanjug/AP

 

Potrajali su minuti dok je Brnabaš Varga iznet sa terena, pa se utakmica nastavila nakon nekoliko trenutaka, ali je povređeni igrač i dalje bio u centru pažnje kako navijača, tako i svih prisutnih na stadionu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ova nezgoda izazvala je veliku zabrinutost među navijačima i igračima oba tima, dok su se društvene mreže brzo ispunile porukama podrške za Brnabaša Vargu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Mađarska je u finišu utakmice, tačnije u poslednjem 100. minutu, došla do pobede golom Kevina Čobota, a ovaj trijumf su svi reprezentativci naših severnih suseda poklonili povređenom Vargi.

Na kraju, u Grupi A, selekcija Nemačke je završila kao prva sa sedam bodova, Švajcarska ima pet, Mađarska tri poena, a Škotska samo jedan bod i za "suknjice" je Šampionat završen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading