ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE PRED KRAJ ELITE: Voditelj saopštio Aneli Ahmić informacije koje su DOTUKLE!

Autor:

Zadruga

22.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić dobila je saopštenje Velikog šefa!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE PRED KRAJ ELITE: Voditelj saopštio Aneli Ahmić informacije koje su DOTUKLE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Voditelj televizije Pink i rijaliti programa ,,Elita" Darko Tanasijević prošle noći u toku emisije ,,Pitanja novinara" preneo je saopštenje Velikog šefa Aneli Ahmić, nakon čega je počela da plače. 

Naime, kako je Ahmićeva tokom jučerašnjeg dana imala vrlo napet dan, budući da je obavila abortus, produkcija je dozvolila takmičarki da nakon razgovora sa predstavnicima sedme sile ode u krevet i da odmara, jer joj je san najviše potreban. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Nakon što završimo kompletnu ovu temu i sa Janjušem, možeš da odeš da spavaš i da odmaraš, jer ti je to neophodno i potrebno - rekao je Darko. 

Aneli je bila zahvalna i počela je da plače od tuge koja ju je sustigla, jer je shvatila da u tom trenutku svi imaju razumevanja za njenu situaciju, osim njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša koji joj je napravio bio dete. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Broj jedan Janjuš. Razočarao me je u svakom smisli. Kad je branio suprugu, tako se brani žena koja se voli, time je dokazao da me nije voleo i da sam mu bila strastveno zadovoljstvo. Ne moram ni da pominjem gde sam bila juče, sinoć je branio suprugu, mene napadao i za sve pronalazio krivca u meni. Reći ću Milicu jer mislim da nije trebala da me uvredi. Reći ću Stefani jer me je isto uvredila i rekla mi je da ne gleda da li sam trudna, pa mi se izvinila, prihvatam to ako je iskreno - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

23.06.2024 05:37

ONA...ANELI JE ZLO...U SVAKOM POGLEDU...ALI JANUŠ I NJEGOVA ENA SU LJUBAV ZA SVA VREMENA...

Ljiljana

23.06.2024 09:14

I jel otišla da spava? Naravno da nije. Ostala da se svađa,urla, riče kao krava. Da vređa... Ona jadna u teškoj sitvaciji. Dok je jadna uživala u seksu, bilo joj je lepo,bila glavna. I sad je glavna tema. Žrtva silovana, nizašta nije kriva, krivi su Asmin, Janjuš, a ona jadna duša jedna nevina, divna, dobrica jedna. Ako je ona bila trudna i kiretirala, onda je i Đedović bio trudan i kiretiran!!! Non pasaran. Nepije vam vodu ova nameštaljka. 🤮💩👹🐄🐖🐷🐵🐸🐉.

Odgovori 17 10