PROBLEM ZA ZVEZDU! Povredio se Puma Rodrigez!

Autor:

Sport

24.06.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti sa Kopa Amerika.

PROBLEM ZA ZVEZDU! Povredio se Puma Rodrigez!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa velikim problemom nakon što je njihov novi fudbaler Puma Rodrigez doživeo povredu tokom utakmice Kopa Amerike između Urugvaja i Paname - 3:1.

Puma Rodrigez je morao da napusti teren u 85. minutu zbog povrede, što je izazvalo veliku zabrinutost među stručnim štabom Crvene zvezde i navijačima. Očekuje se da lekarski tim kluba što pre proceni ozbiljnost povrede kako bi se utvrdilo koliko će vremena biti potrebno za oporavak ovog igrača.


Sada fokus prelazi na oporavak Pume Rodrigeza, od koga se očekuje veliki doprinos u predstojećoj sezoni. Ova povreda predstavlja izazov za tim i stručni štab, ali nema sumnje da će uložiti maksimalne napore kako bi se osiguralo da se Rodrigez što pre vrati na teren.

Brzonogi krilni napadač potpisao je nedavno trogodišnji ugovor sa Zvezdom uz opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu, a zadužio je dres sa brojem 19.

Puma Rodrigez je rođen 19. juna 1998. godine u glavnom gradu Paname. Profesionalnu fudbalsku karijeru je započeo igrajući za Ćoriljo u rodnoj državi. Još od 2016. godine je u evropskom fudbalu kada je pojačao Gent kao pozajmljen igrač, a ubrzo ga je belgijski klub i otkupio. 

Potom je nastupao za Istru, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, dok je 2022. godine prešao u Famalikao. Za nacionalni tim je odigrao 48 utakmica i iza sebe ima učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Krase ga brzina, prodornost, igra jedan na jedan, snaga i atletske predispozicije, odličan šut, kao i mogućnost da igra na obe krilne pozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading