"PALO RIBANJE"? Nikad duži sastanak Piksija sa igračima pred trening! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija sutra od 21 igra odlučujući meč protiv Danske.

"PALO RIBANJE"? Nikad duži sastanak Piksija sa igračima pred trening! (VIDEO)

Foto: Republika

Foto: Republika

 

Fudbaleri Srbije sutra od 21.00 igraju protiv Danske odlučujući meč za plasman u nokaut fazu Evropskog prvenstva u Nemačkog, a dan uoči duela na Alijanc areni u Minhenu, "orlovi" su trenirali u svojoj bazi u Augzburgu.

Trening na stadionu Rozenau počeo je tačno u 11 časova, bukvalno u sekund. Kao i obično, selektor Dragan Stojković Piksi najpre je održao govor pred svojim izabranicima, a deluje da je ovog puta bio malo žustriji pošto su igrači poput vojnika stajali mirno u krugu punih pet minuta.

Inače, prethodnih dana je selektorovo izlaganje trajalo svega minut, minut i po, što implicara da je ovog puta palo poneko "ribanje". 

Srbija je nakon dva kola Grupe C osvojila samo bod, pošto je remizirala sa Slovenijom (1:1), odnosno izgubla od selekcije Engleske na startu sa 1:0. Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Postoji mogućnost da "orlovi" i sa trećeg mesta prođu dalje, ali je potrebno da se poklopi još nekoliko rezultata iz ostalih grupa. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun - 2. jul), četvrtfinale (5. - 6. jul), polufinale (9. - 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nikola

25.06.2024 10:20

Koga taj može da riba?