SITNA "ŠEVA" LOMI DANCE: Evo kakvo je raspoloženje na treningu srpske reprezentacije! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozitivno raspoloženje pred krucijalni meč.

SITNA "ŠEVA" LOMI DANCE: Evo kakvo je raspoloženje na treningu srpske reprezentacije! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Foto: Republika

 

Fudbalska reprezentacija Srbije odrađuje poslednje pripreme za duel protiv Danaca na Alijanc Areni u Minhenu (sutra, 21.00), a Republika vam donosi detalje sa treninga "orlova" koji se u ovim trenucima odvija u njihovoj bazi u Augzburgu.

Dan pred utakmicu, fudbalska reprezentacija Srbije je odradila poslednji trening pred meč protiv Danske. Svi su bili fokusirani na zadatke i bili su puni pozitivne energije. Šala i pošalica nije manjkalo, ali je posebnu pažnju privuko jedan komentar, pored mnogih izrečenih.

 

- Sve je ovo benefit koji sam vam ja omogućio, ali da se zna da sam ja zaslužan, zapamtite ime, nek vam odzvanja - rekao je jedan od srpskih fudbalera.

Oni su tokom treninga radili popularnu ševu i atmosfera je bila na zavidnom nivou.

Srbija je nakon dva kola Grupe C osvojila samo bod, pošto je remizirala sa Slovenijom (1:1), odnosno izgubla od selekcije Engleske na startu sa 1:0. Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Postoji mogućnost da "orlovi" i sa trećeg mesta prođu dalje, ali je potrebno da se poklopi još nekoliko rezultata iz ostalih grupa. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun - 2. jul), četvrtfinale (5. - 6. jul), polufinale (9. - 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading