RANJENA NASTAVNICA: Za KRVAVI 3. MAJ KRIVCI su Miljana i Vladimir Kecmanović!

Autor:

Hronika

24.06.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovoj parnici koja je peta po redu protiv Kecmanovića čiji sin je 3. maja prošle godine počinio masovno ubistvo sa 10 ubijenih i šestoro ranjenih.

RANJENA NASTAVNICA: Za KRVAVI 3. MAJ KRIVCI su Miljana i Vladimir Kecmanović!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tamara Pavišić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo sudjenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću po tužbi Tatjane Stevanović nastavnice istorije iz "Ribnikara" koju je ranio njihov sin Kosta Kecmanović.  

U ovoj parnici koja je peta po redu protiv Kecmanovića čiji sin je 3. maja prošle godine počinio masovno ubistvo sa 10 ubijenih i šestoro ranjenih. 

Za godinu i po dana po oceni sudije ova parnica će biti okončana i nastavnici dodeljena naknada nematerijalne štete koja joj je pričinjena teškim ranjavanjem sa više hitaca dečaka monstruma.

Tuženi Kecmanovići se nisu pojavili na pripremnom ročištu na kojom je njihova advokatica Marina Ivelja predložila da se izvedu brojni dokazi sa kojima se punomoćnik teško povredjene  nastavnice. 

- Advokati Kecmanovića su i ovde tražili da se saslušavaju nastavnici i saradnici iz škole koji bi govorili kako je uvek bio dobar đak, a na sve načine žele da se okrivi škola u kojoj se masakr dogodio, iako je ranjena nastavnica nije tužila. Ivelja je čak priložila i neko istraživanje na engleskom jeziku vezano za istraživanje duševnih poremećaja. Sudija je to odmah odbacila - kazao je izvor Republike vidno šokiran odbranom.

Stefan Radivojević koji zastupa Stevanovićevu, ali i ranjenog dečaka Andreja Batinića u drugoj parnici istakao je doprinos roditelja masakru sina.

- Slažemo se da Kostu treba veštačiti, a ističemo da posledice ne bi bile katastrofalne da maloletnom ubici roditrelji nisu omogućili da uzme oružje koje su nebezbedno čuvali a ne u plastičnom kogeru u ormaru kod ulaznih vrata stana - zaključio je advokat. 

Pripremno ročište je danas zaključeno i zakazan je glavni pretres za 4. oktobar kada će na sud biti pozvana ranjena nastavnica i roditelji Koste Kecmanovića.

O predlogu da se ova parnica spoji sa parnicom ranjenog dečaka Andreja B. sudija će odluciti naknadno iako je u obe parnice isti branilac koji se protivi spajanju postupaka smatrajući da bi tako došlo do odugovlačenja. 

Molba nastavnice

Zastupnik Tatjane Stevanović predložio je da se o njenoj traumi, bolu, patnji, strahu, umanjenju životne aktivnosti i naruženosti izgleda i ukupnom stanju izjasne sudski veštaci u ovom postupku. U njeno ime tražio je da i javnost bude  isključena dok ona bude davala iskaz pred sudijom budući da bi bila izložena dodatnoj traumi.

- Činjenica je da se ona nikada više neće vratiti na posao kojim se bavila i na kojom je upucana- istakao je Radivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Apsolutno

24.06.2024 16:31

Samo su oni krivi, Kosta je njihov proizvod, oni ga vaspitali, oni mu dali oružje,oni ga obučavali, majka ga zlostavljala...sve je ovo rezultat onoga što su oni radili i što nisu sa Kostom.

Odgovori 31 0
Bg

24.06.2024 19:30

Dakle Kosta nije kriv ni za šta? Divno! Pustite ga onda napolje, da se igra sa dečicom. :)

Odgovori 13 9
Kosta je bolesni monstrum

25.06.2024 05:48

@Bg - Za njegovu krivicu nema dileme on će doživotno biti u ustanovi.Ali majka i otac moraju da budu zatvoreni i kažnjeni jer su i oni učesnici ovog zla.Ljudi suđostali bez dece...

Odgovori 16 3
Zanima me

25.06.2024 12:53

Ko je kriv kada neko postane, ubica, silovatelj, pedofil, mafijaši jesu li svi oni nevaspitani i roditelji krivi?!

Odgovori 6 14