PA, DOKLE BRE VIŠE?! Terorističke zastave, veličanje ustaških koljača... UEFA žmuri na nove PROVOKACIJE!

Autor:

Sport

24.06.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanci i Hrvati ne prestaju da šokiraju na EVRO2024.

PA, DOKLE BRE VIŠE?! Terorističke zastave, veličanje ustaških koljača... UEFA žmuri na nove PROVOKACIJE!

Foto: www.profimedia.rs

EVRO 2024 u Nemačkoj se dobrano zahuktao, a svakodnevno iz ove zapadnoevropske zemlje stižu nove provokacije na račun Srba na koje UEFA uporno žmuri. Prosto neverovatno.

Najnovi ekces iz tabora "kockastih" ponovo je ustalasao duhove. Uoči večerašnje utakmice sa Italijom (21), Hrvatski fudbalski savez (HNS) je dostavio UEFA spisak pesama koje će se puštati, uključujući hitove domaćih izvođača poput Miše Kovača, Doris Dragović, Prljavog kazališta, Kolonije, Magazina, Tomislava Ivčića i Dalmatina.


Međutim, skandal je nastao kada je otkriveno da se na spisku nalazi pesma "Lijepa li si" Marka Perkovića Thompsona, koja je povezana sa kontroverzama zbog stiha "Herceg-Bosno, srce ponosno" koji je povezan sa ustašama. Ova pesma je izazvala polemike i kontroverze, a njen izbor za puštanje pre utakmice izazvao je različite reakcije u javnosti.

Ne smiruju se ni Albanci, koji su sa novopečenom braćom Hrvati zajedno u grupi. Nakon što su navijači dve selekcije pre, za vreme i nakon međusobnog meča brutalno vređali Srbe i Srbiju, sada to čine i na utakmicama drugih reprezentacija. Naime, na tribinama je tokom sinoćnjeg meča Nemačka - Švajcarska viđena zastava teroristične organizacije sa Kosmeta - UČK (samozvana oslobodilačka vojska Kosova), koja je tokom secesionističnih akcija krajem devedesetih godina nanela mnogo zla Srbima u južnoj pokrajini. Pitanje je samo - odakle ta zastava na meču Nemaca i Švajcaraca i do kada će UEFA ćutati na ove skandalozne činove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading