STRAŠAN UDARAC ZA FAVORITA IZ SENKE! Propušta EVRO zbog povrede!

Autor:

Sport

09.06.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijanci saopštili tužnu vest.

STRAŠAN UDARAC ZA FAVORITA IZ SENKE! Propušta EVRO zbog povrede!

Foto: www.profimedia.rs

Belgijski reprezentativac i defanzivac Trabzonspora, Toma Menije, doživeo je povredu tokom pripremne utakmice protiv Luksemburga, zbog koje će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Menije je napustio teren posle manje od 15 minuta igre zbog povrede mišića u desnom butu. Belgijanski fudbalski savez je saopštio da Menije neće putovati sa ekipom u Nemačku, već će proći detaljne preglede kako bi se utvrdio stepen povrede.

 

 

Ovaj hendikep dodatno otežava izazove sa kojima se suočava belgijski selektor Domeniko Tedesko, koji već ima problema zbog odsustva povređenih igrača Jana Vertongena i Artura Teatea.

Dodatno, ekipa će biti lišena pomoći golmana Tiboa Kurtoe zbog sukoba sa trenerom. Ovi razvoji događaja predstavljaju značajne prepreke za belgijsku reprezentaciju dok se spremaju za predstojeći EVRO.

Belgijanci su u Grupi E, zajedno sa selekcijama Ukrajine, Rumunije i Slovačke, sa kojom se sastaju u prvom kolu 17. juna na stadionu Ajntrahta u Frankfurtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading