U ŽELEZNIKU POPLAVA! Vozila na Obrenovačkom putu mile pored bankine

Autor:

Vesti

02.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme je jutros stiglo u Beograd iz Hrvatske.

U ŽELEZNIKU POPLAVA! Vozila na Obrenovačkom putu mile pored bankine

Foto: Republika

Jutros je u Beogradu nastao saobraćajni kolaps, s najvećim gužvama na Autokomandi, mostovima i glavnim trgovima zbog nevremena koje je stiglo iz Hrvatske.

Na Obrenovačkom putu u Železniku poplava stvara dodatne poteškoće vozačima.

Foto: Republika

Poplava na Obrenovačkom putu u Železniku

U Ulici Dragoslava Srejovića usled jakog vetra i kiše pale su grane i drvo i preprečile put u pravcu ka Mirijevu. Drvo je palo na autobus i put je bio blokiran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Autobusi su stajali, nisu se kretali, a putnici su bili zarobljeni u prevozu.

Nakon što je drvo palo i blokiralo put, u autobusu je vozač ugasio klimu. U autobusu je postalo užasno vruće, nije moglo da se diše, a prozori nisu mogli da se otvore.

U pitanju je autobus koji saobraća na liniji 27.

Stanje na putevima u Srbiji

"JP Putevi Srbije" je saopštilo da je zbog nevremena smanjena brzina na tunelima Lipak, Železnik, Straževica i Beli Potok na obilaznici oko Beograda. Takođe, do 10. jula će se izvoditi radovi na auto-putu Lajkovac-Ub ka Surčinu, a do 31. jula na putu Zlatibor-Borova Glava, uz naizmenično propuštanje vozila. Do 30. novembra će se raditi na putu Svilajnac-Medveđa, takođe uz naizmenično propuštanje.

Na graničnim prelazima nema čekanja za putnička vozila, dok teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju do 240 minuta na prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci, i 180 minuta na Šidu. Na ostalim prelazima i naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading